Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (73)
0BeğenmedimŞikayet
Mumlar_lordu ()Sen daha iyi bilirsin ben anlamam
Dumanlı06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Edanur07 ()Yani söylem henüz:)
0BeğenmedimŞikayet
Edanur07 ()Ab'ninmi ortada?
0BeğenmedimŞikayet
Mumlar_lordu ()Ne yapar mb!
0BeğenmedimŞikayet
Edanur07 ()Acı eşiim kuvvetli duymamay çalışıyorum dostum:) bu parite neden açıldı dersin?
0BeğenmedimŞikayet
Edanur07 ()Eczacılar fuarı:)
Mustafaizmir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir ()Kalp kalbe karşı derler @dost55 abim iyi bilir:)
Çok geçmezse igneye yaptır yeniden geçmiş olsun... Ne fuarı yetişirsin. Merak etme:)
Edanur07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Edanur07 ()Kankan ne yapsın iğneden korktuğu için kas gevşetici kremlerin ve hapların insafına kaldı yatıyorda yatıyor önümüzdeki haftada fuar var katılaması gereken bu halde:(
0BeğenmedimŞikayet
Edanur07 ()Burnun kanka kokusumu alıyor senin yeni girmiştim tak msj:)
0BeğenmedimŞikayet
Mahoni28 ()Hocam eline koluna sağlık. Yarınki abd enflasyon verisi öncesinde ufak çaplı bir gram yükseltme çalışması denenir mi :)
0BeğenmedimŞikayet
AnexTaxxy ()Eyw kardeşim benim
Rotavsi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rotavsi ()Emeğine sağlık abi
0BeğenmedimŞikayet
Sultanmehmet ()altın düşerse kazanacaz inşallah:)
AnexTaxxy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AnexTaxxy ()Ben teşekkür ederim kardeşim bol kazançlar dilerim
Sultanmehmet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sultanmehmet ()Anladım teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
AnexTaxxy ()Şuan için o hedefler zor görünüyor lâkin imkansız değil 25 ocağa kadar yakın takipte olalım
Merhaba64 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Merhaba64 ()Abim hedeflerin hala duruyom mu gram için düşüş açısından
1BeğenmedimŞikayet
AnexTaxxy ()Abd enflasyon verisi yüksek gelir kanatindeyim çünkü şuan dünya genelinde enflasyon ile mücadele var verilerin yüksek gelmesi altını yukarı taşır fakat nekadar kalıcı olur zaman gösterecek abd hala ons ları baskılama çabalarında ytd
Sultanmehmet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sultanmehmet ()Selamın aleyküm yakından takip ediyorum sizi verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bir sorum olacaktı 108 Gram altın borcum var onu ödeyeceğim ödeyim mi yoksa biraz daha bekliyelim mi altın düşer mi yarın ki ABD enflasyon sonucundan sonra şimdiden teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
AnexTaxxy ()Geçen haftadan sonra alım yapmadim henüz
Grsynhr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Grsynhr ()Aldinizmi biseylr kardes
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Kesinlikle oyle
dost55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TESLA_ ()Emeğine sağlık teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Telow ()Kardeş; sence yarın saat 17;00 de Altın tahminin kaç? Düşer mi çıkar mı? Tahminini merak ettim. Saygılar...
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Teşekkürler, evet bır salgın var, zaten herşey birbirine karışmış durumda :)
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Geçmiş olsun genelde bir salgın var
dost55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AnexTaxxy ()Saolasin kardeşim
Ultravolet için cevaplandı (yorumu göster)