Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0489 10:40:49
EUR 36.2964 10:40:49
USD 34.5781 10:40:49
ALTIN ONS $2695.3100 10:40:49

Konu: btc usdt 01,09 14:14

herkese merhabalar. bir önceki bogada oluşan obo çalışmamıstı. dileyelim bu obo da çalışmasın. aksi halde hedefi 13.000. ben bir boğa sezonunun 3 tepeden olusacagına inananlardanım. ve kesinlikle de sarı kanalın bozulacagına ve 30.000 Altın a düşecegini düşünmüyorum. planlamalarınızı bu sürec halinde yapmayı düşünebilirsiniz. daha önce de söylediğim gibi 28 30 rakamları kırılmadan nakite gecmeyecegim. kar ile içerdeyim.

Yorumlar (54)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

mayıs hariç yeni yatırımından bahsediyorsun değil mi? senin ana parandan zarar girmemiş olman gerekirdi?

Cyrpto_0 için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

IMUHTAR58 ()

39.5 dan dönmesse benden bir v. ski sana :))

1BeğenmedimŞikayet

Cyrpto_0 ()

Zaten o iğneleri atarsa aylıkta negatif uyumsuzluk hedefleri de gelmiş olur iyi bekleyelim bakalım en fazla kar komple gider anaparadan da zarara girerim göze alalım bakalım 3 sene ayı da yaşadık zamanında bir şey olmaz :))

Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

hocam logaritmik olarak 40.622 destegi çalışıyor şu an. liner bakarsak 38.652 fibo destegimiz var. sırası ile log fibo destegi 40.622 yatay destek 39.465 liner fibo destek 38.652. bunlara iğne atabilir ve atması problem degil. altında kapanıslar yapmadıgı taktirde poz degiştirmeyi uygun görmüyorum. ana kriter altlarında kapanıslar gelip gelmemesi.

1BeğenmedimŞikayet

Cyrpto_0 ()

Kırılım İçin gereken nedir dost kapanış bazlı olarak yani

0BeğenmedimŞikayet

Mumlar_lordu ()

Al işte la dislekse verene kada r fikrim varsa yazda tartışalım küçüğüm :)

Mumlar_lordu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Işte ben de sırf o hızlı hareket gelebilir diye nakite geçmedim. 39 iyidir iyi. Hem domi hem fiyat 39a düşsün. Bazı şeyler çok benzer ilerliyor. Piyasanın grafigimde olan son rakam sari kanalin dibi olduğunu düşünüyorum. 72 74 aralığı göreceğiz diye düşünüyorum. Marta kadar bir alt yükselişi ve sonrasında Btc. d hakimiyetini geri alır dusuncesindeyim. Daha fazla düşmesi ayıyı bile güldürmez.

1BeğenmedimŞikayet

Mumlar_lordu ()

Şimdi söyle abi daha önce yazıştık senle trend kırıldı mı bazı şeylerde ısrarcı olmayacaksın
Bence kırılan trendin son yerine geldik
Baskı artsa da burdan yeniden bir yükseliş kanalı geleceğini düşüyorum ve asıl o beklenen alt rallisin şimdi başlayacağını düşüyorum
Ama tek sorun herşey biranda hızlı nir şekilde gerçekleşebilir :)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Abim bakış acıları farklı desene :) senin ikili dip çalışırsa 52 görürüz. Bu da bizim için yeni serüven demektir bu arada.

0BeğenmedimŞikayet

Mumlar_lordu ()

Aynı grafiği çizgi grafiğe dönder görürsün abi :)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

At başkanım at ta içimiz rahatlasın:)

0BeğenmedimŞikayet

Mumlar_lordu ()

Bende bir grafik atarım orda obo olmadığını gösteririm :))

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Burada ilk dslikeimi aldım. Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar. Psikologa gitmek için malesef geç kaldılar. Risklerini yönetmeyi çıkarken değil düşerken bilmelilerdi.

REST_IN_PEACEE için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REST_IN_PEACEE ()

nolldu sımdı dslıke verınce pıyasayımı kurtardı. onun hosuna gıdenımı soylemek zorunda herkes. acızlıkdır bu bırmılyoncudan alınan suslu oyuncak yıl dız bu kadarına ızın verıyor demekkı. . sorunları varsa psıkologa gıtsın rehabılıte merkezımı burası.

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Ne yapsınlar sevgili rest hocam? Bataktalar. Evde ail. esiyle kavga etmis fir. ca yemisler. Isleri yolunda gitmiyor. Hi. rslarini cikaracak yer ariyorlar. Onlari da anlamak lazim. Istiyorlar ki hep yukselsin hep kazansinlar. Oyle bir dunya olmadigini malesef yaşayarak öğreniyorlar ve işin kötüsü bunu bizden biliyorlar :)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

39 kırılmadan düşünme öyle bir şey.

2BeğenmedimŞikayet

REST_IN_PEACEE ()

ne garip insanlar var su bana yazdıgına bıle dslıke vermeyı marıfet sanan bır fıkrı olup savunmakdan acıklamakdan acızler ds lıke haftasonu boy gostermeye gelmısler :)))

0BeğenmedimŞikayet

Cyrpto_0 ()

Gece 3 de 43200 altı kapanış gelirse 40500 altını stoplamayı düşünüyorum gece 3 kapanışını görene kadar hiç bir şey yapmadan bekleyeceğim

1BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Rest hocam saygılar. Yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Ben toboyu göremedim ne kadar baksam da. Umarım ki vardır ve çalışır. 39 desteğine uğrarsak belki kızacaklar ama daha iyi olacaktır düşüncesindeyim. Yay ne kadar gerilirse o kadar uzağa atarız oku. Saygılar tekrar:)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Sen ne düşünüyorsun dostum pekala

1BeğenmedimŞikayet

Cyrpto_0 ()

Çıktı like verildi dostum

0BeğenmedimŞikayet

Engizem ()

28 30 a kadar bekletip de ordan satmak kadar da saçma bir şey yok. O kadar düşerse bütün mal varlığımla girerim

1BeğenmedimŞikayet

REST_IN_PEACEE ()

simdi iyi guzel de soyle bır durum var ıkı obo arası yerde bende tobo goruyorum gayet guzel duruyor hemde :))) benımde hedefım 39 lar sımdılık tmm da kısıye gore degısıyor o bakıs acısı :))

1BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

alt posttaki btc grafigi çıktı mı arkadaslar?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum