Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0476 04:04:34
EUR 36.2009 04:04:34
USD 34.5321 04:04:34
ALTIN ONS $2675.2850 04:04:34

Konu: btc usdt 01,09 14:14

herkese merhabalar. bir önceki bogada oluşan obo çalışmamıstı. dileyelim bu obo da çalışmasın. aksi halde hedefi 13.000. ben bir boğa sezonunun 3 tepeden olusacagına inananlardanım. ve kesinlikle de sarı kanalın bozulacagına ve 30.000 Altın a düşecegini düşünmüyorum. planlamalarınızı bu sürec halinde yapmayı düşünebilirsiniz. daha önce de söylediğim gibi 28 30 rakamları kırılmadan nakite gecmeyecegim. kar ile içerdeyim.

Yorumlar (54)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Cyrpto_0 ()

Tebrikler abi aklın yolu bir bol şanslar

IMUHTAR58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

IMUHTAR58 ()

Kar gördüğüme tekmeyi basar yollarım x3-5 beklemem bundan sonra zaten alım satımdada btc kullanmaya başlayacağım

Cyrpto_0 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cyrpto_0 ()

Aynen öyle abi inatlaşmamak lazım hiç haftalıkta alçalan dip yapınca ben kol kesmiştim ozaman tepki cekti fakat arkadaşlar Suan anlamışlardır neden bu şekilde davrandığımı boğa hold sepet işi bitti al sat al sat devam bundan sonra sepeti ancak 2024 de yapar 2025 de bozarız :))

0BeğenmedimŞikayet

IMUHTAR58 ()

Bu aralar yoğunum takip edemiyorum o yüzden buralardan aldım bende seninle aynı fikirdeyim baharın kâr a zarara bakadan çıkacağım

0BeğenmedimŞikayet

Cyrpto_0 ()

İyi olmana sevindim abi ben hala alım yapmadım bu gate de alıp unuttuklarım dışında nakitte beklemeye devam daha iyi bir seviye gelmesini bekliyorum bu seviyelerden de almayacağım bir kaç bin dolar aşağılara sarkarsa alım yapar 50-52 aralıgını beklerim o seviyelerden tekrar nakite dönerim en fazla nisan ayından sonra komple kaçmak lazım diye düşünüyorum

0BeğenmedimŞikayet

IMUHTAR58 ()

Harikayım diyebilirim biraz nakit ayar ladım btc aldım bi kaç takviye yapıp ortalama düşürdüm sen napıyorsun nasılsın

0BeğenmedimŞikayet

Cyrpto_0 ()

@IMUHTAR58 sana söylemiştim değerli abim dönen bir şeyin olmadığını merak ettim seni ne yapıyorsun iyisin inşallah

0BeğenmedimŞikayet

Cyrpto_0 ()

Canın sağolsun değerli abim

0BeğenmedimŞikayet

IMUHTAR58 ()

Yaşadık onuda yaşadık:)

0BeğenmedimŞikayet

Cyrpto_0 ()

Var kanka yüzde 38 yaptı :))

maho662 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

maho662 ()

Baştaki kelime eski yorumdan kalmış:)

maho662 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

maho662 ()

Becwrebikdiğimiz hocam blin vardı dimi sende gate borsasında. Başlıyor sanki yükselişe inşallah

0BeğenmedimŞikayet

Cyrpto_0 ()

Sağol abi inşallah :)) damdan düşmedin degil mi ? :))

0BeğenmedimŞikayet

IMUHTAR58 ()

Daim olur umarım aşk acısı çekmeni istemem

0BeğenmedimŞikayet

Cyrpto_0 ()

Yok o konuda bir sıkıntı yok mutluyum ben :))

0BeğenmedimŞikayet

IMUHTAR58 ()

Hahaha seni çökerttimi iki günde başını belaya soktun:)))

0BeğenmedimŞikayet

Cyrpto_0 ()

Bakmaya gerek yok onuda ekleyeyim tam olsun eski ben yok abi biliyorsun durumları o yüzden bu şekilde takılıyorum:))

0BeğenmedimŞikayet

IMUHTAR58 ()

Gördüğümüzmü var seni kayıplardasın :)) Man var şuan bakabilirsin

0BeğenmedimŞikayet

Cyrpto_0 ()

Abilik yapmazsan geç kalırım tabi ki kulağımdan tutup götürmen lazımdı neler var sende :))

0BeğenmedimŞikayet

IMUHTAR58 ()

Ben varım orda zaten sen geç kaldın :))

0BeğenmedimŞikayet

Cyrpto_0 ()

Dönen bir şey yok abi ben dolar a geçtim 13.28 den bir miktar gate borsasına yolladım orda takılacağım bir süre sende gel

0BeğenmedimŞikayet

IMUHTAR58 ()

Dönmeye döndüde galiba kasayı boşaltmışsın nakite geçmişsin

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Alt postu unutmayın.

Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

umides ()

39 lar da geldiğine göre buradan nereye hocam istikamet...

REST_IN_PEACEE için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Kalp çarpıntısı yaşamamak için kripto gibi yatırımlara full girmemek ve her daim dibin dibi olduğunu düşünmeli. Bence bur sat fırsatı verecektir. Zayi etmemek gerek.

lillywater için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

lillywater ()

İnşallah hocam :( artık kalp çarpıntısı yaşıyorum :) %80 rvn vardı o da düştükçe düştü

0BeğenmedimŞikayet

IMUHTAR58 ()

Dönerse 2 tane :)))

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

tamamdır. yalnız cesur olmak lazım biraz daha.

0BeğenmedimŞikayet

Cyrpto_0 ()

Dönersede ısmarla severim :))

0BeğenmedimŞikayet

Cyrpto_0 ()

Suan öyle zaten kanka sıkıntı yok Suan öyle olmasın diye stop düşündüm ya :))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum