Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()İnşallah 8 ay önce çizilen alttaki grafikte belirtilen 1,623- usd ile kurtuluruz:)))
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()Grafik ateş ediyi hocam:) 2011den sonra 5 sene surum surum surundurmus hocam:) bu senede 1760 altina inerse tasi taragi toplayip kaciyoz mu hocam:) fedde bir faiz arttircam diyor bir arttirmicam naptigi belli degil:)
0BeğenmedimŞikayet
TESLA_ ()Bir fikir verecektim ama neyse ben ona ulaşırım
Burcuxxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Burcuxxx ()Ama izliyor kendisi )
TESLA_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TESLA_ ()Başkan üyelik yanmış şimdi baktım
kyumcu_ozturk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TESLA_ ()Evet şimdi gördüm
Burcuxxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Burcuxxx ()Kapandı o üyelik
0BeğenmedimŞikayet
TESLA_ ()Gelince haber veririm yanmasın üyeliği
kyumcu_ozturk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Eyvallah, zaten fark etmişsindir, az yazmaya çalışıyorum, arada bir de sohbet için, günde on defa kurlar için yorum yapınca oluyorsa ne âlâ :)
Mustafaizmir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kyumcu_ozturk ()İbrahimin niki ne kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
TESLA_ ()1788 kırarsa şelaleci İbrahim başkan ve papatya Mahmutun eline koz geçer ben öyle gördüm elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir ()Abi sen rakamlarda değil gönüllerdesin:)
Gönüller bir olsun yeter:)
dost55 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Eyvallah dostum, bu genel bir bakış, iki rakam verip ilk ona giremiyoruz ama idare işte :)
Mustafaizmir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir ()Abi emeğine saglık:)
Teşekkürler...
1BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Borsacı finansci bana bunlarla gel :))