Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0475 07:06:17
EUR 36.1994 07:06:17
USD 34.5343 07:06:17
ALTIN ONS $2675.3000 07:06:17

Grafiği gönderen: Luciferr01

⭐⭐Luciferr01 ()
Bitcoin
Çok yüklüyüm. Patlarsa forumada kriptoyada veda ederim değerli dostlar.

Yorumlar (125)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Küçük_dinoo ()

Slm Doğukan bey.

Semaver çayı

İçdiniz mi Maltepe sahilde..

LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kadirgs ()

Meraba abi tmsn de lotlar ky de deniyor dogrum bundan dolayı tmsn gitmiyor deniyo abi tmsn kimlerde cok mal var bi baksan

Mumlar_lordu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ŞİMŞEK54 ()

Pazartesiyi beklemeye gerek kalmadi gibi hocam :)

Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Algerden ()

kardeşim kar gitsin önemi yok yine kar edersin. yeterki ana para gitmesin. aynen beterin beteri var :)

Krosske için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Krosske ()

Geçmiş olsun gerçekten zor benim tüm karım gitti diye yanıyorum ama beterin beteri varmış umarım çıkarsınız tersten

Algerden için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Adaletsiz ()

aynı durumdayız

1BeğenmedimŞikayet

Sinmaz ()

28 K takviyesi beni kurtardı bide çok al sat yaptım beni gizli hocam var onun sayesinde onu severim

1BeğenmedimŞikayet

Sinmaz ()

Offf 220 den etheryum mu 20 xxx

0BeğenmedimŞikayet

Algerden ()

o zaman maldaydım takvıye yapamadım, bana zengın olma fırsatı 220den eth aldıgımda gelmıstı ama erken sattım, tecrubesızlık ıste

Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Algerden ()

x6-7 yaparsam zarardan cıkıyorum

Adaletsiz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Adaletsiz ()

ne kdr içerde siniz ana paradan

0BeğenmedimŞikayet

Sinmaz ()

Bak burda haklısın kazandırıyor ama insanın burnundanda getiriyor

Berat_halil için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Adaletsiz ()

tether den de geçiş olamazmı

0BeğenmedimŞikayet

Berat_halil ()

Vallah bu insanı bitirir coin işi burdan aldığımız parayı inşallah doktora vermeyiz gözde gider boıle :)

0BeğenmedimŞikayet

Sinmaz ()

Yuh sen 28 K larda hiç mi takviye yapmadın hiç mi al sat yapmadın ben zararda idim 28 K larda sonra paramı katladım yarısını geri aldılar )))

0BeğenmedimŞikayet

Sinmaz ()

Gelicek bu yıl içinde ama önce zirve gelicek işte biz o zirvede kaçıcaz

1BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Bu iyi bir şey değil hocam. Alt ürün balinaları BTC tutmak için ellerindeki ürünleri satıyor demek oluyor.. bunlar yeni para girişi olmadığını gösteren en net verilerdendir. Yükselişte ne kadar sağlıklı olur şüphe duymak gerekir

0BeğenmedimŞikayet

Algerden ()

yaw kar' dan zararda ise bu stress nıye, bız ana paradan cıddı ıcerdeyız ve bu stress ondan dolayı

0BeğenmedimŞikayet

Berat_halil ()

Ayı gelmesin ozaman :) şöyle bu sene gelme :)

0BeğenmedimŞikayet

Sinmaz ()

Degil bu düzelme yani yavru ayı

1BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

31 aralık 2020 de 29300 den BTC Almayan biri yüzde kırklık yükselişi kaçırdı ardından 29 gün sonra fiyat aynı yere geldi. Sonrası fiyat 65k oldu. Yüzde 123 artış yakaladı. Hadi bu fırsatıda kaçıran insan 112 gün sonra 29300 den alma fırsatı yakaladı. Bunu değerlendiren kişi yüzde 137 kar fırsatı yakaladı.

Diğer bir açıdan piyasayla geç tanışan biri 4 ağustos 2021de 37500 den alamayan 48 gün sonra 39600 den alabilirdi. Burada alan insan ise yüzde 74 kar fırsatı yakaladı.. belkide dediğiniz olacak 37500 den alamayanlar için ikinci fırsat gelecek ve 37500 den dönecek 200k olacak bunu bilemeyiz.. ama buradan 29500 hatta 22500 den fırsatı kaçıranlar için oraya tekrar geleceğinide bilemeyiz. risk ödül oranı buradan 84 k ya çıksa bire iki. Yüzde elli zararda edebilirsin yüzde yüz kazançta sağlayabilirsin. Sadece BTC bazlı bir değerlendirme

0BeğenmedimŞikayet

Sinmaz ()

Ben öyle yapıcam zaten şuan kardan zarardayım kazandığımı geri alayım çıkacam ayıda mal topluyacam 2024 de zenginim )))

0BeğenmedimŞikayet

Adaletsiz ()

hocam istedikleri tamda bu işte

piyasa hakimiyeti kaybolmaya başlarsa düşürüyolar
böylece dominance yükseliyor hakimiyet yine btc de

0BeğenmedimŞikayet

Algerden ()

ama son zamanlarda hep öyle oldu

0BeğenmedimŞikayet

Algerden ()

valla abi giden gitmiş bu saatten sonra zaten kaybedecek bişey kalmadı, kar' a gectıysen ya da zararın cıktıysa elındekını satacaksın, sonra da ayı basladıgında en dıpten mal alıp o malları unutacaksın, işte o zaman para kazandırcak

0BeğenmedimŞikayet

Derinn_35 ()

No problem hocam biz burada sadece takip ediyoruz sizin gibi değerli hocaları :))

0BeğenmedimŞikayet

Asteo06 ()

O ne derse tersini yap kazanırsın :)

_Ottoman için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Berat_halil ()

Ayi sezonu bu degilmi:)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum