Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0471 05:25:04
EUR 36.1834 05:25:04
USD 34.5324 05:25:04
ALTIN ONS $2681.1650 05:25:04

Grafiği gönderen: Arif_efendi

Arif_efendi
(31 saniye önce)
Altın kısa vadede 790 a kadar sarkmalar gösterse de 805 i tekrar test edecek gibi duruyor.

### Önemli Olan Durum ###
Gram günlük grafikte belki 766 ya kadar sarmalar görülebilir.
Fakat par. sar sinyal noktaları günlük kura oldukça yaklaşmış durumda. İleride aşağı veya yukarı bir kırılım gerçekleşebilir. İzlemede kalalım bakalım nereye kırılım olacak. Ytd

Yorumlar (30)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Arif_efendi ()

İyiyim sağolun siz nasılsınız?

aliece için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

aliece ()

Arif abi nasilsin

Arif_efendi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Rotavsi ()

Allah yar ve yardımcınız olsun emeğinizin karşılığını almak dileğiyle ... grafik çizerseniz benide etiketlermisin

0BeğenmedimŞikayet

Arif_efendi ()

Öyle yapıyorum. Sıkıntılı işleri pek sevmiyorum. Ama hayat işte bi girdapta sürüklenip gidiyoruz.

Rotavsi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Rotavsi ()

Sınav içinde çok zorlama kendini dinlene dinlene ders çalışın

0BeğenmedimŞikayet

Rotavsi ()

Keşke görseydim gözümden kaçmış olsaydı dolar ı bozup dolarımı biraz daha fazla yapardım en azından hayirlisi buymuş demek bakalım neler olacak hele

0BeğenmedimŞikayet

Arif_efendi ()

Sorma ders çalışmak zor zanaat.
Keşke alt yorumdaki gönderiye de etiketleseymişimdi seni.
@Rotavsi

0BeğenmedimŞikayet

Arif_efendi ()

Tamam üstad. İyi geceler.

goldcashmann için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

goldcashmann ()

Arif kardeşim sanki 4 saatlik grafikler yatay seyirde yükseliş göremiyorum lakin saatlik harici grafik daha gidecek yolum var diyor gibi sabah tekrar gözlemleyeceğim hayırlı geceler diliyorum

0BeğenmedimŞikayet

Batan_gemi_ ()

Bereketli olsun :)

Altinolsun58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altinolsun58 ()

Hallettim hocam teşekkür ederim

Batan_gemi_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

40 yılın başı bildiğim yerden soru geldi, onun saadetiyle şey yaptım :D hallolduğuna sevimdim, bereketli kazançlar.

0BeğenmedimŞikayet

Altinolsun58 ()

Hallettim ilginiz için teşekkürler

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Batan_gemi_ ()

Altın alisa gir ve odeme aracı olarak dolar hesabıni seç

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

kıymetli maden alıştan @Altinolsun58 hesaptan kısmını usd, hesaba kısmını altın olarak ayarlayabilmeniz lazım bu durumda, ben o şekilde yapıyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Batan_gemi_ ()

Rica ederim

0BeğenmedimŞikayet

Altinolsun58 ()

Cevap için teşekkür ederim

Batan_gemi_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altinolsun58 ()

Altın, gümüş ve dolar hesabı var ama mesela dolardan tl ye geçmeden altın almak istiyorum beceremedim :)

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

her biri için hesap açmanız gerekiyor, açtınız mı? mesela usd ile işlem yapacaksanız usd, euro ile yapacaksanız euro hesabı ve ayrıca alacağınız kıymetli maden veya madenler için ayrı hesaplar.

0BeğenmedimŞikayet

Batan_gemi_ ()

Dolar alıyorsanız Alış yaparken odeme aracı altın hesabını veya gümüş hesabını seçiyorsunuz

0BeğenmedimŞikayet

Altinolsun58 ()

Cevap için teşekkür ederim yalnız kullanmış olduğum mobil uygulamadan (kuveytturk) yapamadım

nımesay için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

nımesay ()

Yani öns alıyorsunuz dolarla gümüş alıyorsunuz altin ons de ala abiliyorsunuz

0BeğenmedimŞikayet

Altinolsun58 ()

Eyvallah abi saolasin

hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

nımesay ()

Ben size söyleyeyim Parite dolarla Gümüş Öz alırsanız Parite olur yani doları gümüşe Parite yaparsınız gümüşle dolar alırsanız gümüşü dolara Parite yaparsınız Parite budur Bir de pariteyi takip etmeniz gerekiyor

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Can kardeşim, bende kuveyttin normal uygulaması var. Trade plus değil. Onun için kendime göre cevap vereyim, uygulamaya girince en yukarıda kuveyttürk yazısının sol tarafında alt alta kısa kısa üç çizgi var. Ona tıkladığın zaman ; Geri, Döviz alış/satış onunda altında döviz arbitraj var. Buranın üzerine tıkladığın zaman hem arbitraj hemde pariteler hakkında ne varsa görünür. Ona göre gerekeni yaparsın. Sevgiler saygılar.

0BeğenmedimŞikayet

goldcashmann ()

Arif kardeşim şimdi kayinvalideler deyim eve geçince saat kaç olursa olsun bir görüş paylaşacağım ekranları açar açmaz teşekkür ederim hayırlı akşamlar dilerim

0BeğenmedimŞikayet

Altinolsun58 ()

Hayırlı akşamlar hakan abi kuveytturk te parite işlemi nasıl yapılıyor bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim saygılar

hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Can kardeşim, ilk önce emeklerine sağlık. Ben olaya kritik rakamsal olarak bakıyorum. Çünkü merkez bankası tam saha preste. Ons da kritik rakam 1830, dolarda 13.91 olarak aldığımda gram tl fiyatı 818 çıkar. Bu da gram için devam ya da tamam olarak gördüğüm ilk rakam olarak karşıma çıkıyor. Bu seviyelerin altında kaldıkça ve merkez psikolojik harbi kazanırsa ben daha yukarısını şu an için öngöremiyorum. Sevgiler saygılar.

2BeğenmedimŞikayet

Arif_efendi ()

Gram altında yakında bir kırılma olacak, alt yorumda attığım grafiğe göre. Belki bir müddet yatay gider fakat kırılım illaki olacaktır. Ytd.
Alta kırarsa 620
Yukarı kırarsa 920
@hakan7038 @goldcashmann @super_conqueror ve teknik analiz konusunda başarılı diğer arkadaşlar hangisine gitmesini öngörüyorsunuz, fikirlerinizi bekliyorum?

0BeğenmedimŞikayet

Rotavsi ()

Emeğinize sağlık

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum