Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Hamarat ()Bu çok güzel hocam ya süper olur bu değerde satarsak benim 5 tl den aldıklarımı. Ozaman herhalukarda eklemede yapılır:)
Nicotinee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hamarat ()Anladım hocam çok tşk ediyorum peki nakidim var bat alarak değerlendirmek iyi olurmu sizce. siz almışınız gerçi sormakta garip oldu ama fikriniz çok önemli benim için
0BeğenmedimŞikayet
Nicotinee ()Heriki jetonda çok isabetli tercihler, haftalık grafiklerde %10 kadar desteğin üstünde hareket mevcut, eğer btc yukarı yönlü sert bir vurus yaparsa bu destekler anlık olarak gelir, telaş yapmayın lütfen, tüm altcoinlerde benzer durum mevcuttur ytd.
Hamarat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Burakgold ()Vade sorunum yok hocam ne zaman gelirse :) hedef odaklı yapıyor yatırımlarımı.
0BeğenmedimŞikayet
Nicotinee ()Bu jetonda dip tarihini saptayamiyorum. 2019 yılının 9. ayı sayarsam nisan- Mayıs 2022 zirvede olur, 2020 yılının 12. ayı sayarsam 2023 yılına kalır :)
Burakgold için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Burakgold ()Başka coinlerden kar alıp bir miktar da ben aldım hocam uzun vade 20 $ hedefli :)
0BeğenmedimŞikayet
Nicotinee ()En güzel yatırım 4-6 TL den 25000 adet var, dünden beri 10000 dolarlık daha aldım, hangi jeton para basarsa yükleneceğim :)
Mustafaaslan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nicotinee ()Özellikle senin bunun değerini çok iyi anlamanı istiyorum. Bat için 5-7 dolar büyük bir hedef değil ama maliyetimizi ve karımızı alırız o rakamlardan gerisini 20-25 dolardan satmayı düşünmeliyiz…
Hamarat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hamarat ()Bu arada Batı 5 tl den almıştım siz söylediğinizde satmadım hala duruyor
0BeğenmedimŞikayet
Hamarat ()Hocam iyi günler elimde keep ve algo var şuan iyi karda geleceği sizce neolur satıp bende bata ekleme yapsammı yazınızı görünce fikrinizi almak istedim tşk ederim
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Bende her kar ettiğimle bat almaya başladım her yerden alıyorum üstad