Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
1BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Emeğine sağlık çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun hocam
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Bunu neye göre söylüyorum onsda çok düşüş beklemiyorum olursa 850 demiştim.. 927 iyi tutuyo şimdilik önemli .. dolarda 10.30 gibi iyi destek tutuyo ikisi aynı anda gelse 307 yapiyo .. ama ikisi aynı anda gelmeyebilir .. o yüzden gecenki düşüşte söylemiştim 330 gibi gelirse alınıp orta vade beklenebilir diye ve geldi de alıp tutana hayırlısı olsun..
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()371 ve altı gelirse olabilir.. ben çok dip bekleyip alım yerlerini kaçırmak istemiyorum diyen 400 den başlayabilir.. tekniken baktımda 305 altını beklemiyorum anormal bir durum gelişirse bilemicem..
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Hangi seviyeden alıma başlarsınız hocam
Platin ve gümüşte
0BeğenmedimŞikayet
Omervrl ()Teşekkür ederim nasip hayırlısı haberleşelim hayırlı geceler arkadaşım
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Bende çok girmiyorum arada girip birşeyler karaliyorum fırsatım olunca.. alım fırsatı denecek biryer gelirse yazarım.. sana yarışı dursun satma dedim dinlemedin neyse nasip yokmuş.. inşallah bu sefer alınca kazanırsın
Omervrl için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Omervrl ()Gümüşü sattım bir dahada alamadım siteye sadece girip çıkıyorum alım satımda etiket yaparsan haber edersen sevinirim arkadaşım saygılar,
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()tesekkur ederım
Ya_ve_sin_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ya_ve_sin_ ()Teşekkürler emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()platin bu fiyata alinirmi
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()hocam hs geldin
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()As Ömer sen nerelerdesin kayboldun gittin.. geçen haftalarda 8 assasinda alım uygundur diye yazmıştım.. sen dahil bikac kişiyi etiket yapacaktım unutmuşum.. grafiklerimde ilerleyisin tahmini nasıl olacağını gösteriyorum anlayana :).. son duruma bakınca bilgi veririm
Omervrl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Omervrl ()Slm deniz hanm, nasılsın yeni yılda bolluk bereket saglı mutlu ve huzur dolu yaşam diliyorum ailenizle birlikte gümüş alım için bekliyorum buralardan alınırmı sorumluluk bana ait arkadaşım saygılar:)))
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Sağlık olsun cebinizde sata basılmış olabilir.. kaçtan sattiniz
legendarow için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()pilatinleri ekrana yazdığım kac tl tutuyor diye sonra Tlf cebime koydum yarim saat geçti bi bakım dedim platinler satılmış hala anlamış deyilim hocam
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Gramlari tutun.. elde olan TL ile düşüşlerde ekleme yapın demiştim satmissiniz :) tekrar dibe gidebilir diye düşünüyorum.. kesinlik yoktur ongorumdur.. ytd yinede ben alıp orta vade beklerim düşerse de önemli değil derseniz uygun gördünüz yerden alabilirsiniz..
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()hocam hs geldiniz tl kaldım ne onerirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Faydalı olduysam ne mutlu teşekkür ederim.. hayırlı mutlu yıllar
Ya_ve_sin_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ya_ve_sin_ ()Bir hayirlı seneler dileğide benden size gelsin sizin yorumlarınizi okuyorum grafiklerinizde oldukca faydali teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Hayırlısı olsun .. teşekkür ederim sizin ve sayfa üyelerinin yeni yılını kutlar yeni yılda bolluk bereket sağlık mutluluk dilerim..
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()hocam merhaba yeni yılınızı kutlar sağlık ve esenlikler dilerim. platini dün satım. tl deyim.
2BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()soyle bır yukselen kanal olusturmuş .. 394 kırılırsa tekrar dıbe gıtmek ısteyebılır.. saatlık gostergeler sat vermektedır.. ytd