Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (31)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah Serap hocam çok sağolun
Serap34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Serap34 ()Elinize kolunuza sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Aynen hocam daha doğrusu mecbur bırakılıyoruz
easyaslife321 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
easyaslife321 ()en guzeli bende istemiyordum manipule edilen bir para tl eriyor diye aldim..
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam aynısını 2018 de yaşadım 7.20 leri görmüştü ben o zamanda 6.73 lerde stmıştım hatta bankada stop koymuştum sabah uyandığımda banka satmıştı. Yeter artık dedim ve gidip ev aldım.
2BeğenmedimŞikayet
easyaslife321 ()eywallah hocam rahatlamam lazim agir stres icinde birakildik. zúlüm yapiliyor bu halka
1BeğenmedimŞikayet
halhil ()Peki hocam
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Bence gerek yok Halil hocam
halhil için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
halhil ()Hocam anket açalım mı?
Kur korumalı tl vadeli mevduat mı seçersiniz
Döviz mi
Diye yada buna benzer bişey .)
0BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()eyvallah hocam
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Cemil hocam düzelltme katsayılarına görede Halil hocmın attığı tobo ve flamanın çalışması lazım bakıp göreceğiz
ResPectFuL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()GBu sabah işte o grafik çalştı
şimdi renki olan grafiğe bakacağız 14.80 drenç durumunda geçilirse 15.62 orasıda geçilirse 16.66 drençlerini takip edeceğiz
Kurtu16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah Yeşim hocam sağolun
Yeşim35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Aynen o grafik dün gece çalıştı zaten şimdi düzeltme yerleri olan rakamları bekliyoruz
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam o grafik zaten gerçekleşti
1BeğenmedimŞikayet
Kurtu16 ()Hocam eline sağlık. Gerçekleşen mi , beklenen mi?
1BeğenmedimŞikayet
Yeşim35 ()@Akif44 Sayın hocam emeğinize ve o güzel yüreğinize sağlık.
Saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
ResPectFuL ()halil hocamın grafiğin içinde bayrak ve tobo var bakarsın çalışır hocam
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Ozaman grafiginiz şuan çalışmış görünüyor hocam. tesekur ederim. siz dediniz söylem olarak bakalım akşamda söylemlerle düştü ama satış yapamadım hocam. yani ne güzel sizinle konuşma fırsatım oldu ona rağmen beceremedik
1BeğenmedimŞikayet
easyaslife321 ()yapmayin hocam 18 den alimi olanlar var
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Halil hocam seninde eline sağlık
halhil için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah Ilgın hocam sağolasın
ılgın59 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()tşk ler hocam bu arada grafik için ayriyetten tşk
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam formasyonun hedefi zaten 10.90 bençizerkende bu kadar büyük rakamlarda 20/30 kuruş hata yapabilirim. Ben şu an göremiyom ilerde farklı formasyon oluşursa onu bilmem
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam şimdi çanağı doldurup doldurmayacağına bakacağız şayet çanağı doldurursa yine kötü günlerimiz başlar
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
halhil ()Elinize sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah Cemil hocam sağolasın Cemil hocam elimizde geldiğince süreci iyi yönetmeye çalıştık ancak piyasa öyleki dünde söyledik bir söze bakar Aynende öyle oldu. İnşallah kimse terste kalmaz
ResPectFuL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam sabah 11.300lere kadar inmiş sizce oradan dönmüş olabilirmi dersiniz
1BeğenmedimŞikayet
ılgın59 ()Elinize emeğinize sağlıak Saygıdeğer hocam
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()akif hocam ihracatcı için düşse bile mb alım yapar o kadar düşürmesine izin vermez diye tahmin ediyorum. sizce yanlış mı tahminim.