Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (49)
1BeğenmedimŞikayet
48Cakir ()Akif hocam moraller çok bozuk :( dolarda 15 den tersdeyim grafikde gösterdiğiniz 14,80 rakamı ocak ayında faiz indirimiyle gelir mi yoksa daha çok bekletir mi bizi
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onurozgr ()Anladım usta çok sağol. Beklemeye devam ediyorz
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam yaklaşı 24-15 =9 diyelim ilerde 24 e 9 ekleriz. ne zaman 24 50 lere gelir orada bir kulp yapar sonra gelsin zirveler deriz ama dediğim gibi ilk şart 24.50 lere yükselmesi lazım . ne zaman olur bilmiyoruz.
Onurozgr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam 6.90 dan yükseldi 18.40 a düzeltmeyi yüzde 61.8 e yaptı 11.27 düzeltme yeriydi
Şimdi ise düşüş yaptı bu düşüşün düzelmesi ise tersi yükseliş olduğunda çarpı ile işaretlediğim yerlere kadar tepkisi olmalı kısaca yükselişte düzelme düşüş olur
düşüşde ise düzeltme yükseliş olur
mfsa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onurozgr ()Antepide mi geçer :))
0BeğenmedimŞikayet
mfsa ()Eline , emeğine sağlık yüreği güzel insan. Teşekkür ederiz. Bizlere faydalı bilgiler veriyorsunuz.
Malum bende tersteyim Akif hocam. Zarar büyük.
Bu grafikte 15.62 bölgesini çizdiğinizi ve çarpı işareti ile isaretlediginizi görüyorum. Biraz daha açabilir misiniz, bu dirence gelirse satış yer diye mi anlamak lazım , yoksa o bolgeyi yükseliş için mi belirttiniz?
Bu grafik kısa , orta, uzun nasıl bir vade ihtimali var?
Hayırlı akşamlar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Çok sağolun Ravza hocam İnşallah faydalı olur diyelim
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam düzeltme yerlerinde dönerse zaman alır ama direk çanağı tamamlarsa eyvah eyvah
1BeğenmedimŞikayet
Onurozgr ()Gerekli mesaj alındı ustam. Beklemeye devam
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam malesef döviz gördüğü yeri unutmaz. hadi unutmasında düştüğü kadar üstüne koyar
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Elinize emeğinize sağlık hocam yine güzel bir grafik çalışması olmuş
0BeğenmedimŞikayet
Onurozgr ()Doğru usta da 27 olmadan inmesi kötü oldu o yüzde 5 lik kısım gelecek umarım
1BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Samimiyetle yaptınız varolun hocam. Ben vebal konusunda ki duyarlılığınızın farkındayım bu konuya her zaman çok özen gösterdiniz. Dediğiniz gibi bu toz dumanda sayfaca çok güzel yararlı paslaşmalarınız oldu defalarca fayda gördük hocam. İnş. hayırlısıyla bir düzene girer ortalık.
2BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam yüzde yüz değilsede yüzde 95 e yakın hedeflerimiz geldi ilerde ise bu çanağı tamamlarsa yani 24.30 lara giderse orada bir kulp sonrasını sen düşün İnşaalah o günler gelmez döviz yükselince her şey pahalanıyor
0BeğenmedimŞikayet
Onurozgr ()Usta pound da yeniden yeni zirveler bekleticek galiba
2BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam elimizden geleni yapmaya çalıştık dün en son 18.65 hedefli grafiği attık flama vardı onu atmadım dün nedenini yazdım artık zirvelerdeyiz çalışmazsa vebala gireriz diye.
sonuçta bizler olan şeylerde olacakları tahmin etmeye çalıştık bu toz dumanda ancak bu kadar oldu
Çakıltaş için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Aynen hocam bir sözle herşey olabilir dikkat demiştiniz okudum zaten peşi sıra oldu olanlar hakkımızda hayırlısı diyorum. Emeğine canı gönülden teşekkür ediyorum
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam sağolasın Bizdeki tekniği görüyorsun bir sözle herşey tersine dönebiliyor
Çakıltaş için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Akif hocam eline emeğine sağlık teşekkür ederiz