Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
1BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Bütün bankalar makas açık , paladyum sadece vakıfta var, diğerleri kuveyturk biraz vakifa bakarak makas iyiydi, kuveyturk geçerseniz tradeplus indirin onun anlık düşük rakamı yakalayabiliyorsunuz
BedirhanS için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ibonline ()dolar delirirse olur
0BeğenmedimŞikayet
BedirhanS ()yazdığım yorumlar sanırım gitmiyor. rica etsem yardımcı olabilirmisiniz. 7/24 anlık işlem yapabileceğim makas aralığı düşük bir formül var mı?
0BeğenmedimŞikayet
Raşid ()İş yoğunluğu ndan tam takip edemiyorum. Alım yerini kaçırdım. Tekrar gelirse alırım
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()bende borsada oldum ıcın alamadım benımde canım sıkkın . ] 639 gordum sabah banka 660 dan verıyodu altını..
Goktugaytug için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Goktugaytug ()Sabah 700du almadık az aldık aşırı canım sıkkın dünde elde kını satmadık
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()rıca ederım alabıldınız mı
Raşid için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Raşid ()Teşekkürler hocam
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Pardon yanlışlıkla size yazdım
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Platin parça alış için uygundur..
0BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Hocam çok yoğun bir gün geçirdim zaten haftalık günlük destekleri paylaşmıştım şimdilik o rakamları takip, şuan bakamıyorum yorgunum hayırlı geceler...
Goktugaytug için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Ben geçen cuma günü do larin çıkışını gördüğümde kalbim sıkısti bu vatandaş nasıl geçim edecek vardır bir hayır Rabbim bir kolaylık versin sabır dedim şükür düştü..
Mülayim46 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Goktugaytug ()Pladyum ne olur
Masal58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Goktugaytug ()Mulayım yorumları goremıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Mülayim46 ()Her işte hayir aramak gerekiyor masal hanim bu gün markette 4 tane mandalin alan bir genç görmüş hanim ici parcalanmis
0BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Hoşbulduk mülayim bey moraliniz nasıl düzeldi inş)
Mülayim46 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mülayim46 ()Hoş geldiniz masal hanim
0BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Haftalık destekler ve çoğu dirençler gelmiş.. çok şükür do lar düştü buna seviniyorum... Ben satmadım satamadim çünkü hiç takip edemedim emirde verilmiyor ha üzülmüyorum hayırlısı 15 dk paladyum ve Gr altın da gab boşlukları olmuş, bu hafta 21 döngü bakın döngüye göre bir haber yerle bir etti..