Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (42)
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Altta yan yana günlükte ve senin ki doğru. Grafiği acaba logaritmik mi bakıyor dedim. Logartimikte baktım altta yan yana 13,60 sar desteğimiz
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Abi benim grafikte altta yanyana çift sar var. arkadasin ustte:))hangimizinki doğru bilene sormamız gerekiyor)
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()13,60 sar desteğimiz doğrudur hocam, aynı zamanda yan yana atarsa iki nokta dipte ise yükselişin devamı tepe de ise düşüşün devamı anlamına da gelir. Genel de çalışır ama şu koşullarda dövizlerde gene de başka teyitler de aramak iyi olur.
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Sevindim abi bisey sormam gerekiyordu. ben yeni yeni grafik bakmaya çalışıyorum dolar grafiğinde günlükte 2 sar yan yana görüyorum senin grafiğinde de var mi. yanlismi bakıyorum
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Gün içinde çok dinlenince uyku kalmadı :)))
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Abi burdamısın hala
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Kardesim yeni okudum. çok gecmiş olsun. kendinizi iyi bakın)
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @Gulsoy var olasınız, teşekkürler.
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Emeğine sağlik kardesim @calculator
0BeğenmedimŞikayet
Coşkundan ()@calculator hocam ve @celik2119 hocam, sizlere teşekkür etmek istiyorum. "Ders çalışmaya" devam ediyorum. Çok keyifli.
Dün ASELSAN ve Cusan, bugün de MAKTK aldım. Şu an karda olduğum söylenemez ama hedeflerim büyük; elbette bana göre. Buraya bile giremiyorum doğru dürüst, fırsat buldukça ders :)
İlk kıvılcım Çelik hocamın tavsiyeleri oldu, harekete geçmem ise Calculator hocamın etkisi. Bundan sonrası bakalım nasıl gelecek.
Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
erke_han ()maaşallah üstadım eline emeğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @ASRN üstadım, çok bekletme sensiz canım sıkılıyor.