Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (369)
0BeğenmedimŞikayet
Ciko02 ()Insanlar tuhaf bende de engelli cevrimdısı denk geldi
Akan_Deniz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Ben gormuyorum. gecen kazandım sayende diye ovuyordu. Bida konuşmadık. senle konusmizi okuyor. islem yapıyor. aksam üstü alacaktik bak vazgectik . anlik değişiyor.
Ciko02 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
camelike ()Siz diyorsunuz yazınızda hiç bir mantık kalmadı diye mb fırsat verebilirse vermeyebilirler onu o zaman gorecegiz
Battlestone için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ciko02 ()Düşüş bekliyorsun diye kızıyor sanki
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Ne oldu ki çiko
Ciko02 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ciko02 ()Selmayla kanka değilmiydiniz siz
1BeğenmedimŞikayet
camelike ()Bütün indikatörler doların düşeceğini gösteriyor sayın akan deniz hanımefendi bunu dürüstlükle ifade ediyorsunuz çok tesekkurler bencede çok kısa sürede 12.70 veya daha altı gevşer yatırım tavsiyesi degil kendi fikrim bu
0BeğenmedimŞikayet
Akan_Deniz ()Güneş gozluklu koy . gizemli . Dur ben değiştirem.
Nur30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Ons'ta durum nasıl görüyorsun sevgili kardeşim. düşüş olurmu gramlarda alım fırsatı olurmu
Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Fikodesenizyeter ()Buldum cevabı teşekkürler:)
0BeğenmedimŞikayet
4yıldızGS ()Yukarı atak olup düşüşü muhteşem olur bunun hazırlığını yaptılar balinalarla öyle değlmi
Sonradanbroker için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fikodesenizyeter ()Ne aciklamasi
0BeğenmedimŞikayet
maycicegi ()o ortam kaçınılmaz. geliyor yaklaşmakta olan
Nur30 için cevaplandı (yorumu göster)