Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0517 17:38:45
EUR 36.4017 17:38:45
USD 34.5870 17:38:45
ALTIN ONS $2639.1000 17:38:45

Grafiği gönderen: Varabey

rötatif ytd

Yorumlar (124)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 4 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

Türgenyev58 ()

@iknownothing üstat buradan önce bir düşüş mü yaşayacağız diyorsunuz. Yükselişi buradan başlatma olasılığı yok mu

iknownothing için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kün_Fe_Yekün_19 ()

Teşekkür ederim elinize sağlık

Serra16 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Serra16 ()

Sizinkileride ben düzelteyim bari:))

Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Avnifatma ()

Eline sağlık abi benim için güzel yol sağol var ol.

Varabey için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Kün_Fe_Yekün_19 ()

Hayy maşallah kardeşime geçmiş olsun akşam akşam aldığım en güzel haberler den biri

ASRİ6327 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ASRİ6327 ()

ALLAH RAZI OLSUN

Çok teşekkür ederim

Gümüşk için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

RG58 ()

Hayırlı akşamlar gardaş gümüş mü belirtiniz rakamlara gelecek

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşk ()

Geçmiş olsun kardeşim. Allah şifalar versin.

2BeğenmedimŞikayet

cakirsalih ()

Hocam yorumlarım size düşmüyor sanırım yada ciddiye almıyorsunuz neyse önemli değil

8BeğenmedimŞikayet

ASRİ6327 ()

çok şükür kıymetli hocam tomoğrofi

temiz çıktı elhamdulillah

dostların duasıyla daha iyi olacağım

allah razı olsun.

rabbim sanada cümle hastalarada

acilen şifa versin.

rabbim gönlündekini nasip etsin.

1BeğenmedimŞikayet

iknownothing ()

Elleriniz dert görmesin. Var olun.

0BeğenmedimŞikayet

ASRİ6327 ()

Sana sabah gönderdim.

2BeğenmedimŞikayet

iknownothing ()

Aylık bazda Elliot saymadım ama şu anda sanırım itki dalgasının ikincisindeyiz. Üçüncü dalga başladığı zaman inanılmaz bir yukarı yönlü hareket izleme ihtimalimiz mevcut. 6 ila 12 ayda 45 50 dolarları görebilme potansiyeli var. Sonra yine bir yatay süreç muhtemelen 45-30 arası git gelle geçen bir 1 yılın ardından yeniden ve son kez yukarı atar ve yaklaşık 80 dolarları görür düşüncesindeyim.

Sabrı olan veya ömrü olan görür.

YTD.

1BeğenmedimŞikayet

cakirsalih ()

Bukadar düşüş doların bukadar yükselmesindenmi kaynaklanıyor gümüş 2 yıldan fazladır bu şekilde dip oluşmadı egerki öyle ise dolarda ciddi anlamda yükseliş olacak anlamına gelir çünkü gümüş ve dolar bukadar büyük düşüşü aynı anda yapma olasılığı çok düşük degilmi benmi yalnis dusunuyorum

1BeğenmedimŞikayet

Kün_Fe_Yekün_19 ()

Canın sağolsun

0BeğenmedimŞikayet

iknownothing ()

Ve Aleyküm selam kardeşim. Siz nasılsınız?

0BeğenmedimŞikayet

ASRİ6327 ()

Bendede bitmiş

1BeğenmedimŞikayet

iknownothing ()

Eyvallah kıymetli kardeşim. Var olun.

erke_han için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kün_Fe_Yekün_19 ()

Disk like düzeltildi hocam

1BeğenmedimŞikayet

iknownothing ()

Görünen o. Şu anda mal boşaltım zamanı. Yükseleceğini sanan küçük yatırımcıya satış devam ederken fiyatla oynanmaz. 20.90 geldiğinde telaş başlayacak. Daha çok düşeceğine ikna olanlar artacak ve yangın satışı yapılacak. Orada spek bir karar verecektir. Tamam mı devam mı? Tamam derlerse kısa soluklu bir duraklama veya bir miktar 20.00 yakınlarına uğrayıp döndürürler. Yeteri kadar alım yapamazlarsa daha da aşağı kırıp KY nin tamamen vaz geçmesine kadar sıkıştırmaya devam ederler. Oyunun kuralı bu.

Tamamen kendi düşüncelerimi yansıtıyor ve kesinlikle yatırım tavsiyesi vermiyorum.

arap_abdurrahman için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Dogru 28 onsa kadar çıkacak sonra 24.87 düşecek ve sonra 32 usd ye çıkacak sn i knownothing 24.87 ile 26.43 arasında bir noktadan geri dönecegini belirtmiştim şimdi destek kontrolü yapmak zorunda 22.88 olabilir diye düşündük şimdi 21.42 üzerinde kalıcılıgı test konusu ve seyrediyoruz ytd

2BeğenmedimŞikayet

ASRİ6327 ()

S. aleyküm nasılsın görüşmeyeli

Kıymetli hocam

2BeğenmedimŞikayet

iknownothing ()

Kaynaklar sınırlı. Kabul. Ancak maliyet 14 USD. Ayrıca başka kaynakların üretimi esnasında çıkan bir yan ürün.

Momentum 29 Eylül dip seviyesinden daha derin. Orada fiyatlama 21.50 gibi. Benim öncelikli beklediğim değer 20.90 seviyeleri. Orası geldiğinde trend kontrolü yapıp hedefleri güncellemeyi düşünüyorum. Belki daha aşağı inmeden de dönebilir. Ama 17 seviyeleri iğne olarak bile olsa gelmeli. Gelmeli ki yukarı kuvvetli bir ivme başlatabilsin. Yoksa yine 28 ons değerlerini görüp aşağı döner.

YTD.

1BeğenmedimŞikayet

erke_han ()

eline sağlık üstadım çok kısa ve net ama müthiş derinliği olan bi yorum

3BeğenmedimŞikayet

iknownothing ()

Al satlarla 0ın altında maliyeti olan ve fiziki yerine sertifikası satılan malın nominal olduğu sürece gelemeyeceği fiyat yoktur. Maksat manipülatif sanala yönlendirme ve emtiayı kıymetsiz hâle getirme. Asıl yükseliş için hedef tarih 2023 ve sonrası. Temel ve teknik analiz beraber yürümedikçe hesap hataları sermayeyi eritir.

YTD.

serser34 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Ben okadar düşecegini tahmin etmiyorum sn iknownothing nihayetinde sınırlı kaynaklar emtiada usd gibi sınırsız bir kaynak degil emtia eger bir kaç ülke tahvil kırımına giderse dünkü evergrand olayı gibi burdanda kuzey yönlü dönüş olabilir ytd

0BeğenmedimŞikayet

iknownothing ()

Neredeyse aynı rakamlarda mutabıkız. 17 USD ons gelmesi ihtimal dahilinde. Ortalama değerler 19 civarı. Yaklaşık iki ay gibi bir süre içinde olası. Sonrası toparlanma ve mevcut değerlere yeniden dönüş. Mart sonu Nisan başı gibi yukarı ivmelenerek hareketlenme.
Elbette tamamen YTD.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum