Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (141)
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Düşmesin emtialar korku sarmaya basladi
Exotic39 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()İzleyelim :)
Exotic39 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Exotic39 ()Bu akşam 22 de Trt ortak yayında CB Erdoğan, cevapların soru haline dönmüş soruları cevaplayacak :) muhtemelen o saatlerde yukarıdaki dirençler kırılabilir.. YTD..
2BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()14.00 üzerine çıktı evt.
Saygılar..
Rocka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rocka ()Tatlı Witch, dolarda tepe rakamı 14 demiştiniz. Şimdi 17 olarak mı güncellediniz? Saygılarımla.
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Ev çıkabilir de çıkmayabilir de tl 2 aya yakın kaldım ev konusunda tongaya geldim en azından iki kuruş kar ederdim 1 hafta 10 gün de peki
WiTCH için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Trade etmek isteyene yardımcı olamam.
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Kışa vade alım yeri kaç sizce hocam
0BeğenmedimŞikayet
Sbb1903 ()Yukarı gösteriyor yanlış okumadıysam. teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Merhaba
Son paylaştığım grafiğe ve altında ki yoruma bir göz atınız
Sbb1903 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sbb1903 ()Merhabalar gram için düşünceniz nedir. Kolay gelsin
0BeğenmedimŞikayet
memetdmr ()Gittigi yere gore duzeltmesi olacak diyoruz yani belkide suanki seviyeler bile alim icin tarihe karisacak. Ki boyle olmasin dilegim bu yonde cunku su seviyeler bile anormal iken duzeltmelerin 16,17 lerde olmasi gercekten korkunc
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Gittiği yere kadar, bakıcaz.
memetdmr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
memetdmr ()Kac oldugu baktigim grafige yanlissam duzeltin yilsonuna kadar gidecek sonrasinda bugunku yerlere gelecek diyo grafik tabi tekurrur ederse dogrumu anlamisim
1BeğenmedimŞikayet
EAmre ()Yükselişin verdiğim rakamları da geçebileceğini düşündüğünüz için mi?
0BeğenmedimŞikayet
Trend_boy ()Evet çok haklısınız
1BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Ben de sizler gibi beklemedeyim
Uzun vade değil ama onu söyleyeyim
eses26serdar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eses26serdar ()Merhaba hocam 17 hedefiniz uzun vadede midir öyle ise kısa vade hedefiniz varmı
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Bakın siz ve sizin gibi yazan arkadaşları diğer arkadaşlarımızın çok iyi okuyup aynı hataları yapamamaları gerekiyor.
Trend_boy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trend_boy ()Maalesef şimdi daha iyi anlıyorum
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Hep bunu anlatıyorum işte bakın.
Sağlık olsun.
Trend_boy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trend_boy ()Dün ker ettigimi zannettim gumusleri bozdum bugün yerine kıyamıyorum zarar yaxiyor devamlı tmm Dilek hanım takipteyim illaki alım fırsatı verecektir teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Henüz diyemeyiz.
EAmre için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EAmre ()Merhaba dolar ve gümüş için vade sorunumuz olmamasına rağmen yine de 13.5 ve 10.30 gibi satış yeri diyebilir miyiz? Teşekkürler:)
0BeğenmedimŞikayet
Bilenbiri ()... yoo baya bi talebeniz var.. ! . :)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Güle güle harcayın :)
teacher0606 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
teacher0606 ()daha ne yapcaksınız. ben sızın sayenızde satmadım ve kazandım. sagolun varolun.
1BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Canımsınız, o nasıl söz napıyorum ki :)
teacher0606 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
teacher0606 ()sevgili@SLAVE siteyi terkettiğinde çok üzülmüştüm. hep bakıyordum acaba geldımı dıye. şimdı bırde siz. sevgili @WiTCH. lütfen çok yormayın kendinizi . ve bır gün bırakıp gitmeyin. hakkınızı da helal edin.