Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (141)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()İşte bu, bakın ne kadar güzel anlamışsınız keşke herkes sizin gibi olsa.
Sevgiler saygılar..
Ayseli261 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Atadeniz ()@WiTCH kardeş, bazı arkadaşlar, bitcoin sayfasında senin gibi değerli yorumlar yapan bazı arkadaşları sordukları sorularla resmen canlarından bezdirdi. Görüyorumki onlardan buraya da gelenler olmuş. Aman dikkat! Şimdiye kadar yaşadığın stres az kalır.
WiTCH için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Ayseli261 ()Grafikten anlamam da altına açıklama yapıyor genelde siyah çizgi destek pembe çizgiler direnç diye grafikteki pembe çizgiler pembe renkteki rakamlar direnç
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Direnç kaç peki arkadaşım grafikten anliyorsaniz
Ayseli261 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Martı34 ()Hadi inşallah Dilek hanım aylarca terste kaldık dualarım sizinle :)
1BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Sabah attığım grafiği takip edin, ben de kontrol edeyim gerekir ise yeniden paylaşım yaparım.
nımesay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayseli261 ()Arkadaş grafikte diyorki çok çıkacak en son böyle olduğunda yüzde kirk çıkmıştı yine aynısı olabilir. Ben bundan şunu anladım hiç durmayin hemen alın zaten bu grafiği paylaştığından beri rahat 30 kuruş çıkış yaptı
0BeğenmedimŞikayet
nımesay ()Direnç 13,4685 degilmi dilek hanim buradan yukari gidemesse düzeltme yaparmı
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()E işte ; ))
Martı34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Martı34 ()Sayın witch yine mi gol yine mi sabreden kazanıyor :)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Güzel arkadaşım grafikte var zaten.
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Sıradaki direnç nedir dedim ama ilk sorum bir de uygun destek:(
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Rica ederim, herkesin tedbirli olması için paylaştım
Acemşahı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Sorunun cevapı yazının içinde zaten :(
Direk al sat diyemem.
0BeğenmedimŞikayet
Acemşahı ()Ve tam zamanında olan )
0BeğenmedimŞikayet
Acemşahı ()İsabetli ve uyarı mahiyetinde olup bizi bilgilendirdiginiz için tşkler :)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Hocam anlamadım olamaz mı alım için kaçı beklemeliyiz bu bir cevap sizinle 4 kere mesajlastik bu cevap için:(
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf3549 ()5 saat önceki grafik
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Aynı daldayız sayın arkadaşım, elimden geleni yapıyorum :)
Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Of arkadaşım :(
0BeğenmedimŞikayet
Exotic39 ()Düşebilir de ancak bugün 13 üzerinde kapattığı ve Erdoğan ın her konuşması, doları ateşlediğinden dolayı çok gerileme olmayacağını düşünüyorum. YTD..
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Elhamdülillah kazanıyoruz üste bir seyler
alp78 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alp78 ()sen asıl sanallardan malı götürüyorsun
0BeğenmedimŞikayet
alp78 ()naber, kazanıyor musun birşeyler?
1BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Bilmiyorum izlemek gerekiyor
vavv için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Ben iyiyim teşekkür ediyorum siz nasılsınız?
Aynen devam:)
smsun55 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Sayın witch sitede nerdeyse herkes sizi takip ediyor bravo size herkesi arkanıza aldınız yürüyelim hep beraber kim tutar sizi yani bizi:)))
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Bu alım için bekleyin mı demek hocam
0BeğenmedimŞikayet
vavv ()can cagazım 9.90yada .
9.94 den döner mi geçemesse?
0BeğenmedimŞikayet
smsun55 ()Kıymetli kardeşim nasılsın iyi misin sizi izliyoruz bizi yalnız bırakmayın Allah razı olsun Saygılarımla teşekkür ederim