Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (47)
0BeğenmedimŞikayet
Efe_42 ()Hocam tlm daha gider mi bekletelim mi
Cyrpto_0 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Sağolasın değerli dostum
SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Çok sağlıklı bulmuyorum suan altcoin analizi btc yönetiyor piyasayı o karar verecek
Ümraniyeli3434 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ ()inş kardeş rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin
0BeğenmedimŞikayet
Ümraniyeli3434 ()Bir de seni yakalamışken sorayım tlm ilk direnç neresi iyi hareket ediyor
0BeğenmedimŞikayet
Ümraniyeli3434 ()Geçmiş olsun Allah şifa versin
1BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Yaşım geçiyor kardeşim artık ciddi düzeyli ilerlemeli kendimi tamamlayan bir hayat arkadaşı lazım buldum da doğru kişiyi hayırlısı olsun diyorum
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Değişik bir bakış acısı :))
Kerem_Bulut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ ()yarar inş hocam şu işleri halledelim ondan sonra bende bakacağım o işlere nasipse önce para sonra aşk olsun artık siz ikisini aynı anda yapıyorsunuz helal olsun en önemlsi sağlık bu zamanda dikkat etmek lazım geleneksel beslenmeye ve takviyeye devam
0BeğenmedimŞikayet
Kerem_Bulut ()Kral geçmiş olsun.
Allah sağlara şifa versin hastalar zaten hastadır.
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Teşekkür ederim midemi de üşütmüşüm hiç iyi değilim a. şk yaramadı :))
0BeğenmedimŞikayet
SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ ()hocam dikkat et kendine tedbir iyidir takviyeleri ihmal etmeyiniz geçmiş olsun Allah şifa versin
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()İyi akşamlar teşekkür ederim
Denizcek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denizcek ()Geçmiş olsun
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Teşekkür ederim inşallah
orbis için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
orbis ()geçmiş olsun @Cyrpto_0, sağlıklı günlerde bekliyoruz yine o güzel yorumlarını
0BeğenmedimŞikayet
Jeager_Gibsy ()Geçmiş olsun hocam aman dikkat
0BeğenmedimŞikayet
Serkan_21_ ()Hocam domi 40 altına giderse sonuc ne olur sizce :) o dedikleriniz olur mu..
1BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Sağolasın kardeşim
Serkan_21_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Sağolasın kardeşim
Dalrs için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dalrs ()Abi çok çok geçmiş olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Serkan_21_ ()İnş toparlanır pıysa. Sizede cok cok geçmiş olsun.. Allah şifa versin inş.. Dıkat edin kendinize hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Bogazım şişmiş kardeşim tlm orta vadede yüz güldürür çok yüksek potansiyeli var piyasa su kısır döngüden çıksın ilk kafasını kaldıracak olanlardan fakat piyasanın da benim gibi tadı tuzu yok hareketsiz isteksiz bir sürecin içinde maalesef
Serkan_21_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ ()hocam cevabı bulabildiniz mi 52 mi 61 mi bende çok merak ediyorum ama hangi tarafa doğru gideceğini çözemedim
BNB_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Kimi 49 bekliyor kimi 51 kimi 63 bekliyor grafik aynı fakat demek ki herkesin vardığı sonuç farklı :)) bir süre 53-60 arası dalgalanacak gibi bu sürede altların ne yapacagı önemli altlarda hareket yok ufak tefek hareketlenen de verdiğini geri alıyor sıkıcı bir döneme girildi maalesef ben hold pozisyonumu korumayı düşünüyorum ytd
BNB_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serkan_21_ ()İnş saglık ile Bı sorun yoktur.. Allah sıkıntınız gidersin ıns..
hocam Dıger nıkımoz ban yedi snırım:)
Hocam elımde tlm var.. Orta vade de yuz guldurur mu.. Bılıyorsun benı hold cuyum ben.. Kıs Bı yorum.. Tşkler.
Umut2121...
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()Btcde 52ye mı 61e mı gıdıyoruz ?
1BeğenmedimŞikayet
Cyrpto_0 ()Selamlar değerli dostum bu ara biraz rahatsızım hiç tadım tuzum yok o yüzden birde yılbaşı geliyor bazı eğlence planlamaları ile meşgulüm sen neler yapıyorsun
Umut2121 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Umut2121 ()Hocam nasılsınız. Slm da yok artık :)