Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (80)
1BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ()Kalan %30 hangi seviyede alım düşünüyorsunuz? Btc 42 seviyesine indiğinde mi yoksa 42 aşağısını mı bekliyceksiniz ya da?
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinpaciencia ()Selamlar İyi projeler olarak önerileriniz
15BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Adamlar bize likidite öyle oluşturulmaz böyle oluşturulur dersi verdi. Bir gecede 400 milyar dolarlık nakit çekimi gerçekleştirildi. Gerçekten hayret etmemek elde değil. Ancak bu kripto piyasasının doğasında var. Bu tip sert düşüşleri daha önce de tecrübe ettik. Sert ve anlık hareketlerin genel sebebi futures piyasasındaki pozisyonları patlatmak ki son 24 saatte 2.5 milyar dolarlık likidite gerçekleştirildi. Şu anda realistik olmak gerekirse 51-52k aşağısı hayli negatif. Aşağıda bir diğer önemli destek seviyesi 42K. O yüzden bu seviyelerden yükseliş için çok agresif alım yapmamak gerekebilir. Ben daha önceki spot pozlarımın tamamını tutuyorum. Herhangi bir satış gerçekleştirmedim. %70-30 kuralını şu ana kadar korumaya çalıştım ancak bu düşüşlerin devamında %30'luk kısmı da alım yönünde değerlendirerek %100 coinlere geçmeyi planlıyorum. Tarihsel anlamda her sert düşüşün ardından yeni yüksekler geldi, o yüzden ben hala düşüşlerin iyi projeler açısından alım fırsatı olduğu kanaatindeyim. Yine de herkesin kendi takdiri. İyi haftasonları dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
Nuri5 ()Hocam bu tez çalışmadi suanki duru mu degerlerdirirmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
Frankenstein_ ()Teziniz tuttu hocam. Bundan sonra yükseliş tepe noktası 76k mı olacak?
0BeğenmedimŞikayet
Nuri5 ()Hocam izindeyiz lakin şöyle bir durum var bn TL ile işlem yapıyorum sanal dolar çok arttığı için alım halen yapmedim sizin düşünceniz nedir
1BeğenmedimŞikayet
Helalindens ()Tebrikler hocam BTC 51 bine iğne attı.
Tam isabet :)
0BeğenmedimŞikayet
Nuri5 ()Allah razı olsun sizden
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()Bu dipten sonraya nereye kadar yükseliş bekliyorsunuzz ?
1BeğenmedimŞikayet
kuro ()Bravo hocam tebrik ediyorum sizi
15BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()4 gun önce yukarıdaki yorumda 59K bölgesinden yeni bir geri çekilme beklediğimi ve tedbirli hareket edeceğimi belirtmiştim. Görünüşe göre likidite oluşturuluyor ve bu denklem çalışıyor. Bu dibin 51-52K lara kadar sarkması muhtemel. Ancak eğer bu tez çalışırsa bu dibin son dip olacağını da ayrıca belirteyim. Bu düşüşün ardından yeni bir yükseliş hareketinin tetikleneceği kanaatindeyim. Bekleyip göreceğiz. İyi haftasonları dilerim.
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Şimdilik yok.
Nuri5 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nuri5 ()Üstat bu tahmininde bir degisiklik var mı
0BeğenmedimŞikayet
Nuri5 ()60 k dan dönme tahmininizde bir değişiklik var mı hocam saygılar
0BeğenmedimŞikayet
ŞİMŞEK54 ()Hocam araştirdim reef coin ucacak diyorlar cok alicisi varmiş ben aldim biraz sizden bi yorum istiyorum ilk cikacak coinlerden
1BeğenmedimŞikayet
Nuri5 ()Teşekkürler hocam değerli düşüncelerinizi paylastiginiz icin
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam elinize sağlık bu tarz paylaşımlarla kıyıda duran nakitler gerçekten güzel yerlerden alım fırsatı oluyor teşekkür ederim sağolasınız.
1BeğenmedimŞikayet
6ninde1i ()Değerli @shaokahn hocam;
Paylaşımınız için teşekkür ederim.
Sağlık ve huzur dilerim.
1BeğenmedimŞikayet
İnsan_kaynakları ()Bilgi paylaşımı ve kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim.
1BeğenmedimŞikayet
Osman_AK ()Teşekkür ederiz hocam.