Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (75)
0BeğenmedimŞikayet
Şenoll_ ()Ben inanın onun daha faydalı olabilmesi için veya dağa çok takip veya saygı görmedi için yazdım o yanlış anladı ve benim soyledıgım gerçekten bana göre fikrime göre veya yeni gelen arkadaşlarımız için bilgi olsun dıye yazmıştım sorun yok :)
BenUmut için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ruzgarsız ()Konjektör sanki aşırı iniş çıkışlarla alsat yapatırdı ve sizin söylemleriniz oyunculara cesaret verdi. Onlarda sizi bu günlük alsatlarlda özleştirdi. Bence bu açıklama iyi oldu. Ana trendin yükseliş olduğu ancak düşüşlerin olabileceğide bir öngörü.
WiTCH için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BenUmut ()Baq yine kavga
Şenoll_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Yok kavga etmiyoruz :)
BenUmut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şenoll_ ()Benlik zaten sorun yok witch olamazda!
0BeğenmedimŞikayet
BenUmut ()He şöyle öpüşün barışın kavgaya gerek yok yav hepimiz kardeşiz
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()O zaman sorun yok?
0BeğenmedimŞikayet
Şenoll_ ()Tabiki ihtiyacı yok burda olan insan zaten aklıyla hareket eder!
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Kimsenin tercümana ihtiyacı yok.
1BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Burada çok kişi tecrübesi olmadığı hâlde trade etmek istiyor ve nereden alayım nereden satayım gibi sorular soruyor, zarar ederse de kendine günah keçisi yapıcak beni. Benim yorumlarımı takip eden çok kişi biliyor ki ben orta ve uzun vade tavsiye veriyorum.
Buraq için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Şenoll_ ()Haklısınız sayın profesör witch hocamız varolun:) ! Bu arada bi derdim veya yaram olamaz sizinle benim sadece insanları düşündüğüm için arkadaşlarımı oyuzden demek istedim ben deil sizin fikirlerinize ihtiyacı olanlar için demek istedim !V
0BeğenmedimŞikayet
Buraq ()Çizgin gayet güzel hiç bozma..
0BeğenmedimŞikayet
Şenoll_ ()Peki kardeş siz haklısınız ben kötü bişey demedim daha faydalı veya yeni gelen bilmeyenlere daha iyi bir yol görsün dıye demek istedim
By_matrıx için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Ben kimin yeni üye olduğunu kimin ne kasıtla soru sorduğunu biliyorum siz kafanızı yormayın.
0BeğenmedimŞikayet
By_matrıx ()Sormasınlar o zaman inermi çıkarmı diye ablamıza öcü değil ya :))
1BeğenmedimŞikayet
Şenoll_ ()İşinize gelmedi heralde sayın witch benide engelleyebilirsiniz şimdi sorun yok ben size dogru olan birsey dedim benim için deil benim zaten sizin tafsiyenıze ihtiyacım yok olmazda acemiler için bilmeyenler için dedim gene sizin için dedim ama siz yanlış anladınız sorun yok !
1BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Var bir derdi.
Yigit88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Kasıt olduğunu düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
BenUmut ()Witch abla kendini ifade edemiyor yine birine
Yigit88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şenoll_ ()Kardeş siz anlamak istemıyosunız heralde bişey demeli deil dediğim şey acemi yeni gelen arkadaşlar olur herkeste o arkadaşa bakıp yani ona inandığı için oda ondan faydalanmak veya akıl ister soru soramaz diyorum korkar dimi engel yicem diye onu anlatıyorum anlayabildinizmi acaba demek istedigimi
By_matrıx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Napayım?
Her gün aynı açıklamaları mi yapayım?
Her gün derdimi izah etmek zorunda mı kalayım?
0BeğenmedimŞikayet
Yigit88 ()Ne diyorlar yine
0BeğenmedimŞikayet
Umutöz ()Emeğine sağlık teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Buraq ()@WiTCH yerinde olsam degil grafik nokta yorum yapmam bu zihniyete.. bas konforu metaverse gonder hepsini..
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Hâlâ anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
0BeğenmedimŞikayet
By_matrıx ()Takılma abla boşver
1BeğenmedimŞikayet
Şenoll_ ()Tamam sizde benim yazdığımı dıkkatlı okuyun ! Acemi arkadaşlarımız var yeni gelen herkes grafık profesörü deil dimi oyuzden yeni gelenleri assayamı Yukarıyıyamı dıye soru sormayın engel atarım digcene acemiler içinde bence şuan için yukarı ytd veya şuan için aşşa ytd yazsan daha iyi olur ürkütmesin ozaman !
2BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Ben burdan alayım mı şurdan satayım mı gibi soruları soranlar için yazdım onu ama arkadaş anlamak istemiyor ya da konuyu çarpıtmak istiyor.
Direk şurdan al burdan sat deyip s. u. ç mu işleyeyim haksız mıyım?
0BeğenmedimŞikayet
By_matrıx ()Ne demeli sizce demişya işte sarı çizgi pembe çizgi diye
0BeğenmedimŞikayet
sinekvalesi1966 ()niye danışmanlık ücreti mi alıyor böyle bir mecburiyeti mi var :)