Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (53)
0BeğenmedimŞikayet
Mumlar_lordu ()Selam hocam nasılsın
VforVendetta• için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Aras, evin hayırlı uğurlu olsun dostum. Rabbim, ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah. Sevgiler saygılar.
2BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Selam dostum. Gunlukte 94 Rsı nin sadece 2 puan artışının kuru bu kadar etkilemesini beklemezdim. Kur tepeye ciktiginde Rsı 96 idi günlükte. Bu noktalar teknik analizin bittiği sınır olduğu noktalar. Aynı şekilde Rsı nin 9 dan 7 ye düşmesi dipte de benzer derinlikler yaratıyor.
Kami- kaze işlem yapılırsa en zirveyi kişi görür doğrudur ama en dibi de görür. Ben çok kişi hatırlıyorum 6.85 TL den aldigi usd yi 8.49 da görüp sonra tekrar 6.90 TL gördüğünü. Yatırım tavsiyesi değildir diyelim. Ben zaten taşınmaz aldım kenara çekildim.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Sizinde
çok teşekkür ederim
Mumlar_lordu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mumlar_lordu ()Kazancınız bol olsun hocam kolay gelsin borsa sevdamız :)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Şükür hocam artırdığımiz TL ile takviye yapmaya devam
0BeğenmedimŞikayet
Mumlar_lordu ()Çok şükür hocam :)
Borsa nasıl gidiyor
-1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Sağolun hocam eksik olmayın iyiyim siz nasılsınız
0BeğenmedimŞikayet
Mumlar_lordu ()Merhaba üstad naber nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Değerli @VforVendetta• sinyali vermişti
@celik2119 hocam da verdi
@calculator da
1BeğenmedimŞikayet
erke_han ()eline emeğine sağlık üstat
gayet açık ve net
sağolun varolun
2BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Evirdim çevirdim baktım, kaydettim, bb nedir anlamadım Google'a sordum şimdi biliyorum, fisher hk biraz bir şeyler okuyayım diye düşündüm, bana hep ky'lar için değerli ve faydalı biri gibi göründünüz, şimdi bir kere daha... elinize sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
gökyüzümavisi ()Döndüğün zaman görüşmek üzere dostum. Bence istirahatin tam zamanı strese hiç gerek yok.
2BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Eyvallah dostum. Bir süre kafa dinlemem lazım. Görüşmek üzere.
gökyüzümavisi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
gökyüzümavisi ()Emeklerin için teşekkürler dostum.
1BeğenmedimŞikayet
taureg ()Eyvallah Aras hocam
2BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Emeğine Sağlık Aras Abi, Sonunda seni de bezdirdiler, Bu Sitede zaten faydalı kim varsa ya ayrıldı, ya küstürüldü yada yorum yapmaz oldu...
Saygılar Sevgiler Aras Üstad, Sen Bizim için Kıymetlisin Her Daim...
1BeğenmedimŞikayet
37depdep ()Allah Razı olsun.
Elinize sağlık.
Kolay gelsin hocam.
1BeğenmedimŞikayet
mezopotamya_gugalanna ()emeğine sağlık "özgür çocuk "ne bu öfke ve kızgınlığın dostum ve tebbesümle
0BeğenmedimŞikayet
mustadafaf ()Fed faizi artirisa ne olur
Venüsmmg için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mezopotamya_gugalanna ()heyyy; )))"gülücük" ne aldın ve güaydın ve tebbesümle
Venüsmmg için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Tesekkür ederim
Emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Venüsmmg ()Ben grafiklerinizden aldım alacağımı. Ellerine sağlık canım arkadaşım.