Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 02:46:24
EUR 35.9598 02:46:24
USD 34.5492 02:46:24
ALTIN ONS $2717.4500 02:46:24

Grafiği gönderen: Varabey

aslında ytd

Yorumlar (53)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

İnşAllah bizde izah ederiz sn umut

umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

umuut81 ()

Estağfirullah benim kusurum olur, çünkü ben anlamıyorum grafiklerden:)bundan sonra sorarım insallah

Varabey için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Anlayamadıgınız noktayı sorunuz ltfn anlatım eksikligi benim hatam sn umut

umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

umuut81 ()

Bende akşam gördüm anlamadım ıçimden de keşke küçük bi açıklama yapsaydınız diye geçirmiştim. simdi arkadaşın yorumu ile anladım. Teşekkür ederiz emeğinize saglik

1BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Bilmuhabetle

Aa1 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Aa1 ()

Teşekkür ederim, emeklerine sağlık. Değerli insan.

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Dogru anlıyorsunuz sn Aa1 ytd

Aa1 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Usd kazanmanın zamanı sn horozigo usd nin tl karşısında deger kazanması para kazanmak sayılsaydı mamafih gelde izah et yurdum insanlarına maalesef 25.46 dan 23.27 ye düşmüş gümüş nasıl para kazandılar anlayamadım bilmuhabbetimle ytd

Horozigo_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aa1 ()

Bunu yükseliş zamanı yaklaşıyor anlıyorum, belki işime geldiği gibi anlıyorum. Doğru mu anlamışım sevgili kardeşim:)

1BeğenmedimŞikayet

Horozigo_ ()

Takipteyiz sn varabey

1BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Zamanı yaklaşıyor

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

İkizim spek dxy ile bu kadar boş boşuna oynamış olur degersiz usd ile emtiayı o kadar ucuza vermez sn los küp ve kürenin hacim oranı gibi düşününüz ytd

_LegendComeBack_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_LegendComeBack_ ()

Hocam gelmez mi bi 19 ne dersiniz

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Aslında konu şu ilk önce paritede %10 sonra %20 sonra %10 ve yne %20 güzel tezgah ytd

1BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Genç i hareketinin ii düzeltme dalgası bitiminde iii hareketi başlayacaktır ytd

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

22.88 gelirmi bakılacak ytd

0BeğenmedimŞikayet

Horozigo_ ()

Takipteyim sn varabey emeğinize sağlık

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Dogru yanıt sn horozigo altın onsu takip 1803 üzerinde ratio dengesizligi oluşmayan nokta diptir ytd

0BeğenmedimŞikayet

Horozigo_ ()

Gümüş tabi ki sn varabey

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Bir soruda ben sorayım sn horozigo diyelim gümüş 28.67 usd 9.45 olacak hangisinde kalmak mantıklı ytd

0BeğenmedimŞikayet

Horozigo_ ()

Sn varabey 22.88 düzeltmesi 28.00 ons olduğuna göre sizce gümüşte kalmak mı usd kalmak mı mantıklı

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Bu grafı 25.46 iken bir dostyma atıp uyarmıştım gelelim usd ye onunda sırası gelecek sn horozigo ytd

0BeğenmedimŞikayet

Horozigo_ ()

22.88 gelirse usd kurtaramayacak bizi sn varabey :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum