Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (53)
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()İnşAllah bizde izah ederiz sn umut
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Estağfirullah benim kusurum olur, çünkü ben anlamıyorum grafiklerden:)bundan sonra sorarım insallah
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Anlayamadıgınız noktayı sorunuz ltfn anlatım eksikligi benim hatam sn umut
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Bende akşam gördüm anlamadım ıçimden de keşke küçük bi açıklama yapsaydınız diye geçirmiştim. simdi arkadaşın yorumu ile anladım. Teşekkür ederiz emeğinize saglik
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Bilmuhabetle
Aa1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Teşekkür ederim, emeklerine sağlık. Değerli insan.
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Dogru anlıyorsunuz sn Aa1 ytd
Aa1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Usd kazanmanın zamanı sn horozigo usd nin tl karşısında deger kazanması para kazanmak sayılsaydı mamafih gelde izah et yurdum insanlarına maalesef 25.46 dan 23.27 ye düşmüş gümüş nasıl para kazandılar anlayamadım bilmuhabbetimle ytd
Horozigo_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Bunu yükseliş zamanı yaklaşıyor anlıyorum, belki işime geldiği gibi anlıyorum. Doğru mu anlamışım sevgili kardeşim:)
1BeğenmedimŞikayet
Horozigo_ ()Takipteyiz sn varabey
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Zamanı yaklaşıyor
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()İkizim spek dxy ile bu kadar boş boşuna oynamış olur degersiz usd ile emtiayı o kadar ucuza vermez sn los küp ve kürenin hacim oranı gibi düşününüz ytd
_LegendComeBack_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Hocam gelmez mi bi 19 ne dersiniz
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Aslında konu şu ilk önce paritede %10 sonra %20 sonra %10 ve yne %20 güzel tezgah ytd
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Genç i hareketinin ii düzeltme dalgası bitiminde iii hareketi başlayacaktır ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()22.88 gelirmi bakılacak ytd
0BeğenmedimŞikayet
Horozigo_ ()Takipteyim sn varabey emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Dogru yanıt sn horozigo altın onsu takip 1803 üzerinde ratio dengesizligi oluşmayan nokta diptir ytd
0BeğenmedimŞikayet
Horozigo_ ()Gümüş tabi ki sn varabey
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Bir soruda ben sorayım sn horozigo diyelim gümüş 28.67 usd 9.45 olacak hangisinde kalmak mantıklı ytd
0BeğenmedimŞikayet
Horozigo_ ()Sn varabey 22.88 düzeltmesi 28.00 ons olduğuna göre sizce gümüşte kalmak mı usd kalmak mı mantıklı
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Bu grafı 25.46 iken bir dostyma atıp uyarmıştım gelelim usd ye onunda sırası gelecek sn horozigo ytd
0BeğenmedimŞikayet
Horozigo_ ()22.88 gelirse usd kurtaramayacak bizi sn varabey :)