Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (53)
3BeğenmedimŞikayet
Varabey ()İi sonu 21.42 nin üstünde iii hareket başlangıcı ytd
0BeğenmedimŞikayet
Unal2008 ()Fatih kardeş boşa gitmesin 3 kahveni yolladım hayırlı günler.
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Yarın sn fatih001
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Tmm hocam
Teyidi alınca yine grafik ile paylaşım yaparsanız sevinirim
Takip ediyorum
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Diyemeyiz sn fatih001 yarınki teyiddi görmek daha dogru olabilir ytd
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Sayın bünyamin hocam
Bu grafikteki ii noktasından döndü artık diyebilir miyiz
Tesekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Niçin yükseltsinlerki sn horozigo onlar 30 ile 20 arasında oynatarak zaten para kazanıyorlar eski nickle 28.24 kadar tırmanır yazdım ve emtiadan çıktım üyeligimide iptal ettim şunu anladımki piyasa yapıcılar kukla oynatıcılar gibi ve bana artık bu iş komedi gibi geliyor ve snlayabildigim piyasa yapıcılarla bir hareket etmeyen bir yatırımcının kazanmasına imkan yok ve o yüzden şunu söyliyebilirim spek en iyi dostum ytd
Horozigo_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Horozigo_ ()23.15 kapattı yine hüsran.. 2 yıldır 30 ons kıramadı sn varabey ömrümüz yetmeyecek.. 1980 den sonra 100 onsu gören olmadı.. gümüş ons yatırım icin ideal yas 20 olmalı 30 sene sonra anca görür :)
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Ne demek bu syn varabey
0BeğenmedimŞikayet
Fatih1976 ()Onu yapmaya çalışıyor gibi bana süründürecekler yine bu gümüşü
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()23.20 altında hafta kapanışı genç i yi bozar sn horozigo ytd
0BeğenmedimŞikayet
Horozigo_ ()Sn varabey bünyamin hocam 22.88 test ettik.. sonraki hedef 28.60 diyebilir miyiz artık teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Hocam bakalim maliyeti elden geldigi kadar dusurmeye calisiyorum ama dxy ile us10y analizleri yukaridan asagiya donmeden de onslarda uzun soluklu dusunemiyorum.
Dersler yogun diye de kritik yerlerde alimi kacirdigim icinde sonrasinda almadim. Artik bu dususlerdeckismet olur belki :)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sonunda maliyetsiz usd daha karlı sn los )))
_LegendComeBack_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Insallah diyelim kardesim
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Evet abi ya 3ay önce bile alsak olurmuş. insallah düzelir böyle gitmez.
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Hocam dolarda kar yeteri kadar oldu toplam dolar maliyeti 6.15 civariydi 2 katina cikti o yuzden onslarda al sati kacirmak beni korkutmuyor aslinda.
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn loss genç i bozulum dibi 21.50 dir ao osilatöre göre çok dip beklemek kardan olmanıza sebep olur bol kazançlar ytd
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Valla oyle arabalar uctu gitti tek dolar ucmasaydi da araba alsaydim :)
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Abi kıyma dolarlarına zaten en iyi sen kazandin:))tek uzuldugum araba alamayacak olmamiz
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Tesekur ederim hocam bende suan icin ayni dusuncelerdeyim. Gecen alimi kacirdim dolara kiyamadim bu sefer guzel bir seviyede alip yuzde 20 30 kar almaya calisacagim
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn loss genç i şimdi bozulurda 21.50 düşerse ve yatırımcıya pandemi zamanındaki düşük seviyeyi test edip güven verirse uzun poz satın almaları saglanır yoksa imaj 20 ile 30 arasında gidip gelen basit bir fon anlayışı sunar benim için gümüş bir alsat aracı oldu günlük rötatif yüzünden şaşırtıcı yatırım aracı durumuna gelemedi ytd
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Hocam bende o sekilde dusunuyorum sanki subat mart gibi bir zamanda dip yapip 2022 de sanki atak yapqcak gibi ama bakalim nasil olacak
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Onslarda ralli için burdan bir kez daha 21.50 ye düşmesi gerekir sn los 2020 destegini bir kez daha denemesi gerekir genç i hareketleri rallinin önünde engel ytd
1BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()O zaman ons larda bir ralli durumu olmaz sanirim hocam 20 ile 30 arasina sıkışan bir ons gorebiliriz o zaman
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn los dünyada basılı çok usd dolaşımdayken yapamaz tahvil kırımlarına sebebiyet verici risk alamaz şu zamanda ytd
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Hocam dxy yi ve us10y bu kadar yukari tasirken onslarda bir saglam korkutma dususu gelmez mi. Bana sanki once bir dip sonra yeni bir ralli gelecek gibi geliyor
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()9.45 civarı sn horozigo ytd
0BeğenmedimŞikayet
Horozigo_ ()Usd ile yükselen gümüş tl den kazanmak degil enflasyondan korunmak olabilir ancak. ons çıkışlı yükselmeler daha sağlıklı sn varabey.
Grafikte ki hedef 28 geldiginde usd hangi seviyede görüyorsunuz