Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0890 21:15:49
EUR 37.4347 21:15:49
USD 34.3506 21:15:49
ALTIN ONS $2737.4500 21:15:49

Konu: Günlük Grafikte Son durum 22/11/2021

Daha önce günlük grafikteki hedefimiz geldi, haftalık grafikteki hedefimiz olan 26xxx ise henüz gelmedi. Günlük grafikte gördüğünüz gibi kanal hareketi kaldığı yerden devam ediyor. Aşağı düşmesi sizi korkutmasın şimdilik kötü bir senaryo yok bana göre, bu hareketler düzeltme olarak görüyorum devamında grafiktede belirttiğim noktalara gideceğini düşünüyorum.
Not: Bu kişisel bir analizdir illa buna göre yatırım yapacam diye kasmayın, sonuçta bizimkisi bir öngörüdür yanılabiliriz ve şunu unutmayın grafikte illa dibe değip çıkacak yada illa tepeye değip inecek diye birşey yoktur. Bazen erken döndüğüde olur, Bol kazançlar dilerim ytd

Yorumlar (7)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Gümüş haftalık grafikte buraya gitmeye uğraşıyor, fakat şu an gene Stockh günlük grafikte tepe yaptığı için bence 24,30 gibi en son düzeltme yapabilir. Bellide olmaz tabi dolar haftalık grafikte çıkışa geçebiliyor, o yüzden nadir bir olay olsada haftalık grafikte belki onslerde tepe yapmaya gidebilir. Rsi hedefi bu seviyelerde bir yer dün güncel baktığımda 26,062 gibi bir rakama denk geliyordu. Ama işte günlük grafikte rsi tepe yapmamış ama Stockh yaptığı için tekrar aşağı düzeltme gelebilir dikkat etmek lazım, gelirse baya ağır düşer orta seviye 21,50 en dibi şimdilik 19xxx ytd

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

düşüş ons bazlı olacak diye uyarmıştım ytd

By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Guneyy35 ()

Emeğine sağlık dostum,
Dikkat etmekte fayda var

2BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Bu grafikteki çıkış kanalının altına sarktık bildiğiniz gibi, bu olursa sert düşüşlerin gelebileceği konusunda uyarmıştım, dolardan dolayı tl bazlı fazla etkilenmeyebilir demiştim, fakat önümüzdeki günler dikkat edin, dolar düşerse, ons bazlı grafiği incelediğimde 23,80-23,90 bölgesine gelip geçemezse, geri aşağı düşüş sert olabilir bu seferki düşüş 22,30 lara kadar hatta duramazsa 21,40 ve altına kadar gitme ihtimali vardır. Direk mi yoksa kademelimi düşer oralara bilemem zamanla inceleriz gene ytd not:Günlük grafiği incelediğimde macd ye göre günlük grafikte düşüş rsi daha düşme olasılığı olduğunu gösteriyor, stoch duramamış dibe geldiği halde oda düşüşün haftalık grafiğe geçtiğini gösteriyor, macd ise düşüşün devam edeceğini söylüyor buda haftalık düşüşe geçmesi riskini arttırıyor. Kısa vadede toparlıyor gibi gözüksede arkadaşlar günlük ve haftalık grafiklere göre, aylık grafiğe baktığımda çıkış başlamıştı ama geri dibe gidiyor sanırım, günlük ve haftalık grafik düşüşü biraz sert olur dikkat edin. Bu düşüş ons bazlı olacağından doları takip etmek gerekiyor, tl bazlı etkilemesi için doların sabit yada aşağı düşmesi gerekiyor. Yukarı çıkan dolar tl bazlı gümüşün fazla düşmemesini sağlayabilir ama oda düşerse işte o zaman dikkat etmekte fayda var. ytd

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Şu an riskli ve düşüş ihtimali olan bölgede bulunması ons tarafını riske sokuyor görünüyor. Haftalık stoch aşağı kırmış durumda görünüyor, buda ons tarafını düşüşe geçiriyor gözüküyor. Stoch aşağı gelene kadar bu düşüş devam edebilir dikkat etmekte fayda var ytd not: bu dediğim ons bazlı bir düşüştür, doları takip etmekte fayda var. Dolar arttığı sürece sıkıntı olmayabilir tl bazlı az düşer ama dolar sabit yada aşağı giderse sıkıntı yaratabilir ytd

0BeğenmedimŞikayet

Zümrüt_60 ()

Evet hocam emeğinize sağlık

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

grafik düştümü sayfaya?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Son Konular ve Grafikler

• Üç ay ara ile5
  • Selva2

• Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
    Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
    1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
    Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
    KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
    Onaylıyorum