Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (203)
0BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()Burdan gumuse ful girelimmi hocam
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()allah bereketini artırsın hocam maşallah maşallah
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Elinize sağlık hocam. Ons düşer demiştiniz, yine tam isabet.
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Vurduğumuzda oluyor vurulduğumuz da üstadım :)) Bazen az risk bazen çok risk alıyoruz . Size yorum yaparken en az riskle yorum yapıyoruz. Uzun vadeli
Taşımalık kağıtlara değil de tepkilere hamle yapıyorum. Her zamanda hedefi vuramıyoruz öyle olunca ama çok şükür bir yerde zarar olsa da diğer hamlede karla çıkıyoruz.
Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Nokta atışı diye buna denir, hocam, mete gazoz gibisiniz, hedef leri tam ortasından vuruyor sunuz, eline emeğine sağlık kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Hocam, mekan belli :))) Bugün edata tepki için aldım :)) Tavan
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()sizde olmasanız grafikleriniz olmasa (bu hayat çekilmez :))
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @ASRN , alt yorumdaki grafiğin hedefi geldi. 4 saatlikteki trend takip ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
SESU ()Yeni yorumunuz nedir hocam saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()Terimlerde farklı.. Wichle işlem yapmadım ama. Yükseliş düşüş yönlü beklentisi daha net. Teknik terim bilgisi olmayınca havada kalıyor.
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @Lale_
Diğer paylaşımlarda aslında bundan farklı değil, belki göz aşinalığı olmadığı için farklı geliyor. Büyük boxı sıkıştırıp atma sebebime gelinde tüm destek dirençler görülsün ona göre hareket edilsin, kimse kimseye destek direnç sormasın. Normalde grafiklere alt yorumdaki gibi bakarım çünkü grafiğin gerçek ölçeği budur. Her çizginin ayrı bir anlamı var ve zamanı geldikçe anlaşılır şekilde belirtmeye gayret ediyorum. Ben zamanı geldikçe yorumumu yapar geçerim. karar açıklanmadan önceki fiyat hareketlerinde destek dirençlerin nasıl çalıştığını gördünüz mü? attım sayfaya. 8,30 üstündeki dstek dirençleri
Lale_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()Bahsettiğim, anlaşılır bulduğum paylaşımlarda biri de buydu
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @Lale_ buyrun alt yorum
0BeğenmedimŞikayet
eses26serdar ()Hocam yukarı atamadık abd açılışla aşağı mı gidecez yoksa
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Var olasın değerli hocam, eksik olmayınız.
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Elinize sağlık hocam.
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Alt yorumdaki grafik aktif ve geçerlidir gümüşons.
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Evet grafiğimiz hala geçerli
Yakın_bir_dost için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yakın_bir_dost ()hala geçerli mi?
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @Karakartal26
Hocam böyle yükselişlerin bir model adı vardır. Bu şekilde dik çıkışlara Anahtar gün modeli denir ve c- o- i- nlerde daha çok görülür. Bu tarz yükselişi m- b başk. ve m- bak- anı is- ti- fa ettiği gün yaşadık. Bu modelin şöyle bir özelliği vardır. Tırmanış bittikten sonra aşağı yukarı salınımlar yapar (al sat fırsatı). 7,20 den 8,25 e çıktığındaki hareketi ve sonrasını hatırlarsanız dediğimi net anlarsınız.
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Eline saglik dostum iyi oldu ons ne zamandir konusulmuyor pwki bu dolar nolcak
6BeğenmedimŞikayet
calculator ()24,83 kırılırsa 24,47 fm hedefi orası geçilirse 24,296 (burası zorlu) 23,87 zaman zaman desteği sonrasında 23,5 şeklinde takibi yapılır.
Şuan takibimiz 24,83
Burası kırılmaz ise 25,15-25,38 bölgesi yukarı çıkış için
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()23.5 r kadar yolumu var