Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
BORA_27 ()Doğru diyorsun hocam ama bunca şeye rağmen halen anlamıyorlarsa yapacak bir şey yok malesef.
Evren81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Evren81 ()Aslında ben de biliyorum öyle olduğunu da birilerinde bir kıvılcım çakar belki diye öyle yazıyorum. Ya öyleyse dese bir düşünmeye başlasa baksa yapılanlara uyanacak belki de.
BORA_27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sinekvalesi1966 ()Kibir hocam kibir. Kibirli insanın gözleri kör kulakları sağır olur
0BeğenmedimŞikayet
BORA_27 ()Ben zaten en başından beri öyle düşünüyorum her ne yapılıyorsa bile isteye kasıtlı olarak yapılıyor. çok net!
0BeğenmedimŞikayet
By_matrıx ()Orta direk Şaban'ı getirin bana
0BeğenmedimŞikayet
Gılgamesh ()Bi begeniyi hakedecrk bir yorum
sinekvalesi1966 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Evren81 ()Ülkeyi batırmaya yemin etmişlercesine iş yapıyorlar malesef. Artık bu iş bilgisizlik falan değil. Bunca sese rağmen yapılıyorsa bilerek ve isteyerek yapılıyor.
1BeğenmedimŞikayet
BORA_27 ()sakin kardeşim :)
Gillodio için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
sinekvalesi1966 ()Tüm iktisatçılar aynı şeyi söyliyor. Bakın bir eşik var ve biz o eşiğin kenarındayız Arjantinde bir yerden sonra faizler artırılsa bile kur düşme göstermedi göstermiyor çünkü arjantinde bizim gibi enflasyonu kafasına göre açıklıyordu hatta suçlandı şuan aynı şeyleri bizde yapıyoruz dönülmez akşamın ufkundayız artık
1BeğenmedimŞikayet
Burak_62 ()Bu adam indirmeyin diyorsa kesin indirirler her zaman tersini yaptılar şaşmaz :)
1BeğenmedimŞikayet
Gillodio ()Anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı... neyse :)