Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın güzel düşünce ve dilekleriniz için tşk ederim.. Rabbim herkesin kalbine göre vermesi dileğiyle diyelim..
Hayırlı, huzurlu ve sağlıklı günleriniz olsun, bol kazançlar..
ACEMİ_000 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ACEMİ_000 ()Sayın @CoDeX© gunaydin Cuma nin hayri ve bereketi uzerinize olsun saglikli huzurlu bol kazanclariniz olsun
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pimapenci ()Eline emeğine sağlık hocam
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Çok tşkler @fthglr ,
@ACEMİ_000
Sizlere de huzurlu, sağlıklı ve hayırlı günler, bol kazançlar..
ACEMİ_000 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sokment ()Başladım bir yerlerden. İlerleyeceğimi düşünüyorum :)
1BeğenmedimŞikayet
fthglr ()Emeğine sağlık hocam Allah razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
ACEMİ_000 ()Sayın @CoDeX© günaydin verdiginiz emek ve yaptiginiz paylasim için sagolun
Saglikli huzurlu bol kazançlı günleriniz olsun
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Çok tşkler Sn. @Sokment bir nevi uzun uzun ve grafik üzerinden belirttiğim seviyeler, yorumlar ve analizler üstünden ilerlemeniz ve sizlere bir nevi yol gösterebiliyor, ışık tutabiliyorsak ne mutlu bize, sizinde yol haritanızı grafik çizerek, temel bilgileri de harmanlayıp adım adım ilerlemeniz sözkonusu olabilir, bol kazançlar..
Sokment için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın değerli @RXZ5K2 tşk ederim, size de bol kazançlar hayırlı günler..
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Selamlar,
OMG/USDT haftalık grafikte ve haftalık MA20 seviyesi ve desteğide olan 9.27$ seviyesidir 2 gün önce bu seviyeye iğne atmış görünüyor bu seviyenin altında özellikle haftalık kapanışlar işin seyrini aşağı yönde risklerini daha da uzatması sözkonusu olacaktır.. Bu seviye kırılırsa şayet günlükte günlük MA200 8.257$ ve ardından haftalık MA50 BTC'nin aşağı salınımı devam ettiği takdirde 7$'a kadar risklerini uzatması şeklinde ilerleyebilir.. Gelelim 4 saatlik ve günlük grafik akışına; şuan günlük grafik akışında 100 günlük MA seviyesi 10.94$'dir ve önemli bir direnç sözkonusudur, burayı aştığı takdirde ve üstünde kapanışlar yapması durumunda adım adım sırasıyla (13.15$-13.30$) bölgesinin üstünde net kapanışlar yapması ve kalıcılık sağlaması halinde adım adım 14.284$-14.324$-14.86$-15.45$ önemli dirençlerle karşı karşıyadır.. 5 Kasım'da 20.124$ seviyesini test ettikten sonra 12 Kasım'da temel haberleri ne ise şayet sert satış durumuna geçmiş görünüyor olduğudur.. 17.5$ seviyesinin üstünde kapanışlar yapması ve 18$'in üstünde tutunması şartıyla 20.124$ seviyesinin de kırılması ve ilerlemesi şeklinde sözkonusu olacaktır.. 6 gün önce de ifade ettiğim gibi o zamanda nötr bir durum vardı, şuan ki durumda ondan farksız gözükmüyor olduğudur bilginize, bol kazançlar..
İscoin için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sokment ()Merhabalar. O kadar gayretisiniz ki. Emeğiniz, yaşam enerjiniz, umudunuz daim olsun. Bazen yorumlarınızı tarıyorum ama o bile çok işime yarıyor. Var olun..
1BeğenmedimŞikayet
İscoin ()Hocam selamlar OMG de üstten yakalandım grafiğine bı bakarmısınız ne yönde hamleler yapabilir
Şimdiden teşekkürler hocam
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Günaydın Hayırlı günler bereketli kazançlar Hocam
elinize sağlık çok teşekkürler sabırla takipteyiz.