Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0810 01:54:29
EUR 41.0545 01:54:29
USD 37.9514 01:54:29
ALTIN ONS $3122.8600 01:54:29

Konu: bıst

Yorumlar (71)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Dumanlı06 ()

Kapanışa yakın burda olurmusun hisse gelme ihtimali var kar vorunce gönder gitsin

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Bakiversen sanal defterini 2000 lira zararla kapattım daha da bulaşmam takip edemiyorum düşünce panikledik yazilanlardan etkilenip satıyorum 10 bin 8 bin oldu Allah'tan yüklü girmedim

Dumanlı06 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ağır__darbe ()

Ben zuzugillerden sıkıntı :)

0BeğenmedimŞikayet

Dumanlı06 ()

Başka dumanli yok; )) az bı kopya verseniz eski nick?

Ağır__darbe için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ağır__darbe ()

Eğer sizi karıştırmıyorsam sohbetimiz oldu eski nick sıkıntıydı.

0BeğenmedimŞikayet

Dumanlı06 ()

yayla hakkında bilgim yok malesef

0BeğenmedimŞikayet

Dumanlı06 ()

Tşk ederim nikinizden tanıyorum çok sohbetimiz olmadı sanırım

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Günlük trade edecek bilgi tecrübe nerde bende kardeşim ancak yapan biri bana alıyoruz şimdi surdan satıyoruz diyecek anlamıyorum yayla bekleyeyim mı direniyor

0BeğenmedimŞikayet

Ağır__darbe ()

Maşallah diyelim o zmn tanıdın mı beni?

1BeğenmedimŞikayet

Dumanlı06 ()

Trade yapıyorum günde 2_3 kağıt nazar değmesin iyi gidiyor.

0BeğenmedimŞikayet

Ağır__darbe ()

Inşallah hayırlısı.

0BeğenmedimŞikayet

Dumanlı06 ()

Slm arkadaşım sonunda doğru yerdeyiz ins. kara geçersiniz yakinda

0BeğenmedimŞikayet

Ağır__darbe ()

Dumanlı slm nasılsın arkadaşım keşke daha önce burayı takip etseydim şimdiye zarar ziyan kalmazdı.

0BeğenmedimŞikayet

Dumanlı06 ()

Nasip inşallah burayı takip et günlük trade yap kaybetmezsin çok değerli üstadlar var

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Yayla var bir de tl var aslında bu kadar uzayacak bilsem krdmd stop patlar patlamaz alırdım başıma bu işlerin geleceğini bilemedim evden halen haber yok yılbaşı gelmeden bulalım dedi bizimkiler denizliden araştırıyorlar ama fiyatta sınır olunca yine bulunmayacak gibi duruyor bakalım nasip

0BeğenmedimŞikayet

Dumanlı06 ()

Ara ara bakıyorum sende ne var hisseler

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Kardeşim nerdesin

0BeğenmedimŞikayet

Storm1453 ()

Sagol abi yani seri dususte kar varsa kardan zarar kes mi yapiyor bu emir olayi

0BeğenmedimŞikayet

Dumanlı06 ()

Hayırlı olsun emir aşağı ver stop olarak düşüş derinleşir se sarmala girersin

Storm1453 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Storm1453 ()

Dumanli baskan 3 tane denemelik hisse aldim
Gs
Garanti
Thy
2ser 3 er tane aldim
Emir ne icin vermemiz lazim asagiya duserse satilsin diye mi kar oranini yok etmemek icin faydali bisey mi bu emir

0BeğenmedimŞikayet

Dumanlı06 ()

Hayırlı sabahlar hocam mercn için analiziniz olurmu tşk ederim

calculator için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Storm1453 ()

Yok abi denemelik bakacam sistem nasil iyice ogreneyim ilerde nasip artik. Sagolasin sanada bol bereketli kazanclar dilerim. Hayirli geceler

0BeğenmedimŞikayet

Dumanlı06 ()

tamam hocam gorduğumde donerım sana. endeks açılısı gor sabah duruma bakarsın yuklu gırme sakın başlarda. hayırlısı olsun bereketlı olsun ınsallah

0BeğenmedimŞikayet

Storm1453 ()

Tamam abi deneme amacli yarin ustalarin yazdigi isimlere bakacam biraz alayim sistemi cozeyim sagolasin bi sorun olursa yazarim aana anlamadigim bi yer olursa. Pek yardim eden yok herkes kendi arkadasina bakiyo :)

0BeğenmedimŞikayet

Dumanlı06 ()

hocam sen yenısın deneme amaçlı başlangıcamaçlı 1000 -2000 tl lik al mesala karar senın

0BeğenmedimŞikayet

Dumanlı06 ()

tsk ederim hocam uyarınız ıcın sağolun

calculator için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Bera ile ilgili işlem yasağı gibi bir haber okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. Almadan önce araştırın.

0BeğenmedimŞikayet

Storm1453 ()

Anladim abi piyasaya gore yone gore hareket edecez. Bu yazdiklarindan kac lot alacaksin misal

1BeğenmedimŞikayet

Dumanlı06 ()

hocam @calculator ustad calısmalarında saolsun ben yarın ıcın bera bntaş ve cusan ı dusunuyorum ytd

0BeğenmedimŞikayet

Dumanlı06 ()

bıst ayırdığın butce onemli bu tamamen sana kalmış sana tavsıyem stop koyman ıkıncısıde porfoyunu farkklı sektorlerden tut ornek varyant haberleri mı patladı ılaç kımya gida ve teknolojı hıssesıen yapış

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Son Konular ve Grafikler

• Ethfi usdt3

• Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
    Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
    1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
    Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
    KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
    Onaylıyorum