Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Yetişir dolara kapatır arayı ancak siz bilirsiniz elbet.
Yigit88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yigit88 ()Bulasmadim da euro var hergün dolara göre düşüyor dolara mi geçsem dediydim
WiTCH için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Parite önermediğimi daha önce belirtmiştim, lütfen bulaşmayın pariteye. Düşücek gibi görünüyor.
Yigit88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yigit88 ()Sayın @WiTCH euroda parite zarar ettirdi daha düşer mi bu yukarı düzeltme gelir mi fikrin nedir
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Olur öyle :)
Maximus55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Maximus55 ()Pardon witch hanım ekonomiye fazla daldık algılama hatası olsun yinede fikrimi zikrettim
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Daha yukarılara :)
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Gram 650 ye mi gidiyor?
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Dxy den bahsediyoruz biz ama.
Maximus55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Maximus55 ()96 uzun süre önceleri ilettiğim benim çıkış rakamımdı burdan kırılma bekliyor dum ortam değişti 3/1 çıkış yapıp bekleyebilirim Şu anda çıktığın rakamı değerlendirmek te önemli TL hariç her şey artıyor
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Devamı gelicek görünüm pozitif.
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Dünden beri enflasyon verisinden sonra çok sert yükseliş dalgası geldi
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Dün söylemiştim 95 ve 96 direnç diye.
96 kırılır ise şenlik başlar.