Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (224)
0BeğenmedimŞikayet
renklay ()Ben 40 dan al 55 den sat yaptim. keske dusukken ekleseymisim. Tskler onursal hoca
Onursal5701 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()52 niye verdin hani 5350 demiştin:)
Elazıııığ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()Sıkıntı yok sayın hocam 1.5200 sattım Arpa coinleri sattım
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Kardeş kusura bakma o kadar ince hesap yapamıyorum 1,55 gördü galiba.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Sabah attığım durumun devamı bir düşüş. Gerekli olan geri dönüş sinyalini de veremedi. Göstergeler şimdilik olumsuz.
Grsynhr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Full satışı ben tercih ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Grsynhr ()Usta shiba düşuş trendine mi girdi ne dersnz
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()@Onursal 5701Üstad Arpa coin leri 1.5350 full satim yoksa karım alim ana para kalsınmı
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Ben binance tr kullanıyorum.
Evren75 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Bilgim yok bat ile ilgili.
Evren75 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Benzin alacak parayı da kazanmanız lazım araba parası kolay:)
Takiptekal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Evren75 ()Hocam batla ilgili bir fikriniz varmı düşüşe geçti sattım yeniden yükselmeye başladı geri aldım şimdide kararsız gibi
-1BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Onursal abi şu boğa sezonunu bitene kadar bir yerlere kaybolma araba alacağım finalde
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Gelmiş yine yeni farkettim.
Erool37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Duzeltildi abi :)) bizden once 3 yildizi taktin gene hzina yetisemeyiz tabiki
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Size hakkımda yazılan birkaç yorum var. Ben sizi benden korumak için engelliyorum. Burda hiç kimseyi kötülemem , analizlerine karışmam . Ama adamların nasıl bir kinnefret duygusu varsa artık kime ne zararım olmuşsa hepsi kuyruğunun acısını çıkartmaya çalışıyor benden. Size de onlara inandığınız için engel.
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Ben size söyledim. Soru sorma hakkınız elinizden alındı diye . Yıldız olunca bilgisi olduğu sanılıyor. Bak ben çoğu borsada nasıl işlem açacağım bilmiyorum soruyorum ama kimse cevap yazmaz, alay eder o yüzden tırnağın var mı başını kaşıyacaksın, internete girip bakacaksın video seyredeceksin, şikayet sitesi araştıracaksın ama gelip burda sormayacaksın, geçen günlerde bir grafik yayınladım ve onunla ilgili soru sordum hemde tecrübelininsanları etiket yaparak bir tanesi çıkıpta cevap yazmadı. Bende hepsini engelledim, yardım olmayacaksa kendileri de olmasın diye.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)