Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (224)
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()Tmm hocam gece 3 kadar birşey görebilir seniz sizi takipteyim yazarsınız ona göre işlem yapacam Allah'a emanet olun
Onursal5701 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Estağfurullah kardeşim benim. Biraz ortam seyret. Durum ne olur bakalım.
Elazıııığ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()@onuralhocam Özür dilerim hocam acamiğilime verin siz ne yazarsanız bende ona göre işlem yapacam hakınızı helal edin eyer üzdüysem sizi
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()Merhaba hocam baska coinlerdende bahsedin. Takip ediyoruz sizi
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Yasaklı cevaplar verilebilecek sorular soruyorsun.
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()Burdan hocam bir aksilik olmasa sizin grafikte 1.8200 gitmesi lazım arpa coin tabi diz daha iyi bilirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()Hocam 57 binim var nakit ne kadar alim yapim Arpa coine 10 atayimmi burdan 4.800 den
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()Evet hocam ama bilmiyorum nerden dönecek o yüzden kıymetli yorumlarınıza bakıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()48-49 olumlu başladı 22:00 mumuna
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()Sadece burdan buraya gidecek yazarsanız alım yapacam risk bana ait değerli hocam
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()Tmm hocam Arpa coin 1.45 hedefiniz geliyor ne yapam alım bana ait düşse çıksada sıkıntı yok yeterki bi bilgelendirinr
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Geri arpa alımını düşünür müsün mesela şimdi.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Konuşma ne yönde olur bilemem. Nakitte durmak veya yüksek maliyetli bir coine girmemiş olmak iyi olabilir.
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal ()Pek etkilemez karar ne olursa olsun metaller düşünsün az bir geri çekilme olabilir o kadar
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()Ustad 57000 bin TL nakitte bekliyorum salı çarşamba fed tutanakları varmış piyasa yı etkilermi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Yeşim07 ()Evet malesef cok pahalı nasip
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Turistik yer tabi
Yeşim07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yeşim07 ()Evler zaten pahalı burda :) ben gecen yil sattim kışın biraz düşsün alayım dedim alamadim
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()En yakın zamanda.
0BeğenmedimŞikayet
Yeşim07 ()Saat 23 kadarmi 71 yoksa gece 3 kapanışimi
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()22:00 mumuna bakmak lazım.
renklay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Gerek yok dostum ona. Boşver.
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()@Onursal5701 Allahım çocuklara nızı size bağışlasın sayenizde Arpa coinde yine kazandım siz yazmasaydınız 1.400 bozacaktım Ustam siteye şimdi arkadaş gelsin ben atmayı bilmiyorum fotoğraflar atacam izniniz olursa sayenizde para kazandığımı
0BeğenmedimŞikayet
renklay ()Hocam sattik arpayi alim icin 45 alti mi uygundur takipteyiz.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Valla ben ev satarsam yüksek fiyat vereceğim, millet maşallah götürüyor parayı ben niye ucuza vereyim.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()71 olmaz ise olumsuz tarafta.
0BeğenmedimŞikayet
Yeşim07 ()Güzel kar oldu arpa ev alicam nasip olursa çok teşekkür ederim bilgiler için SHIB 61 den var son durum nedir
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()45 e düşsün bakarız sonrasına.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()İyi benim üstümden yük kalktı hiç olmazsa. Şaka şaka satış ve alış zaten sizin kararınız Allah bereket versin inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()Ustam Arpa coin alım için kaçı bekleyelim bundan sonra