Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (135)
0BeğenmedimŞikayet
Sabırla44 ()Hocam sxp alacağım grafikten anlamıyorum. bekliyelimmi sizce
Onursal5701 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kskn55 ()Çok üzülüyorum, bir insan olarak bayan olarak, üzülüyorum insanlar birbirine saygı duyarak yaşasa örnek olsa ne güzel olur degilmi, hani bir söz var sizin beyenmediginiz başkalarının mucizesi olabilir
ElifBlt için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()7615 7725 arası kâr satışı yani sadece kâr miktarını alabilecek bir satış yapılabilir. Direnç seviyesidir.
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()TL olarak 23:00 mumunda 69 aşağısına düşmeyip saatlik kapatmadığı sürece sorun yoktur.
0BeğenmedimŞikayet
Ruhi_Su ()Sorun değil belki de ben yanlış anlamış olabilirim. Benim vurgu yapmak istediğim nokta farklı. Birbirimizi çekiştirmek ne bileyim saçma geliyor. Burda kimsenin kişiliği beni ilgilendirmez. Faydalı olmak isteyen ile faydalanmak isteyenlerin buluştuğu bir platform olmalı o kadar. @Onursal5701
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Sevgili lost hocası mapustan talimat vermiştir
Elazıııığ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()Hocam Elif bt mi bana engel attı sizi övdüğüm için ama umrumda değil