Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (42)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Bu grafikte günlük grafik hedefimize nokta atışı geldi. Bu sefer ulaşmadan dönmedi. Şimdi dün gece az baktım günlük grafiğin yeni hedefi 25,10 a kadar çıkma potansiyeli var, tekrar 24,80 e gelip geçmemiz gerekecek. Devamında eğer 25,10 geçilebilirse ben haftalık grafikteki çıkış hedefimizin 26xxx olduğunu görüyorum, orayada ulaşabiliriz. Şu konuya dikkat edin, sürekli yazıyorum, 3 kasım saat 21:00 da fed toplantısı olacak, orada eğer emtia azaltılma başladı derlerse bir geri çekilme yaşanabilir, yani alımları yaparken dolar çıktığı için gaza gelip full girmeyin, onsler çekilirse TL bazlı düşmesine neden olur. Genelde dolar çok düşmedikçe onslerde fazla geri çekilme yaşanmaz ama genede tedbirli olun ytd
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Günlük grafik hedefimizde bu şekildedir
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Günlük grafiğe göre tepe noktamız 24,80 görünüyor ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()orta uzun vade hedefimiz
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Yok bana 15 yeter. O zaman giderim ben. Ömrümüz gümüşle mi geçsin. Başka bisey yaparız.
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Dayımın meşhur bir lafı vardır, ev alırsın 1 tane daha ister insan, araba alırsın daha üst modelini istersin der :) onun hesap emin ol 15 olunca 20 olsun istersin...
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Teşekkürler Inşallah gitsin.
Osman ağa gibi diyelim o zaman
Şu gümüş 15 lira olsa da dağılsak:)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()perşembeye kadar 23050 üzerinde kaldığımız sürece bana göre olumlu, perşembe mb faiz kararı sonrası eğer doları düşürecek bir haber gelmez ise, bence 7,28 denemedi yapabilir ilk etapta gümüş.
daha sonra 24,80/31,10*9,32dolar dersek=7,43 e gitmeyi deneyebilir. dolar kurlarına göre bu rakamlar 5krş aşağı 5krş yukarı oynayabilir ytd
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Ne kadar erteledi ? Bu düzeltme 23 e kadar gider mi? Burdan yola devam etmeyecek mi yarın sizce?
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()@Hay_Hacamat_ hedef bu idi, düzeltme erteledi. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Dolar için güvenim yok mutlaka bi düzeltme geleçektir ama ozamanda ons ataçaktır
Hayırlısı artık bakalım biyerden girib destek direnç takibetmek gerekçek
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()dolardan dolayı aslında buralardanda alınabilir, tam düzeltme gelmezse burdan almadığımızada pişman olacaz gibi duruyor ytd
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Dolar düşmediği sürece sıkıntı yok nerden girersen orta uzun vadede kâr yazar mutlaka ytd
0BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()umarım yol alır gider inşllhh
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Haftalık grafikte hedef 26xxx aylıkta orta uzun vadede 27500 ytd
GEÇİLMEZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Buralardan girmek mantıklı olurmu
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Biz alamadık:)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Artık bi düzeltmede ful girerim nasib olursa
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Bugun çok hogundum bi sabah çıktıgımı biliyorum
Bide 7 08 birden geçeçegini hiç ummuyordum
0BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()inşllhh inşllhh terste kalan arkadaşlar biraz daha sabırr
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Sabah yazdım hedefleri satmayın hedef önce 23,90 sonra 24,30 devamında 24,80 kısa kısa düzeltmeler olabilir ytd
0BeğenmedimŞikayet
OSMAN_BEY34 ()abd kaçta açılıyor
0BeğenmedimŞikayet
smsun55 ()Kıymetli kardeşim Kuveyt Türk hesabına giriliyor Allah'a emanet olun
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Peki alım bekliyormusunuz alırsanız nereden alırsınız
Sabah 7 025 ve 7 06 gine çıktım malesef
Aslında 6 17 den sonra hiç satmamamlazımmış
Yüregimize korku saldılar
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()İşteykrn alımı kaçırdım Kuveyt Türk hesabınada giremedim. Nasip değilmiş :))
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Siz çıkmıştınız geri aldınız mı hocam
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Tesekkurler
0BeğenmedimŞikayet
Filizgrk ()evettbiki zararda etsem bu benim almam bn çıkmadım ama riske atmak istemedim anca 8 karsilior bnim zararımi peki aliorm bn risk bana ait
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()tl bazlı belki 7tl yada 7,05 aralığına geri düşebilir. şimdilik mb kararına kadar düşüş olması zor gözüküyor. Günlük grafikteki rsi tepe noktasına çıkmaya uğraşıyor. Altında 541tl hedef oda ordan sonra devam mı tamam mı diyecek ytd
Levent06_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()MB kararı faiz indirimi yada sabit şeklinde olursa dolar bazlı düşüş olması için mb faizi arttırması lazım. karar faiz arttırımı yönünde olmadıkça yani dolar bazlı düşüş yaşanmadıkça orta uzun vadede çıkış başlıyor. Bir noktadan alım yapabilir bekleyebilirsiniz fakat her zaman diyorum ben al sat tut demem. kendi içinizden ne geliyorsa onları yapın bizler sadece fikir aşılıyoruz ytd
Filizgrk için cevaplandı (yorumu göster)