Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (70)
0BeğenmedimŞikayet
Holays ()O ihtimalden dolayı birden hatta ikiden fazla üçlemiştim ki karanti olsun yani o ihtimal kalmamistı... yani dicem o ki herkes çii süt içmiştir
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bu sitede hepimizin sıklıkla yaşadığı bir sorundur... Acaba mesajınız düşmemiş veya etiket yapmamış olabilir misiniz?
Soruları yanıtsız bırakmaz çünkü.
Holays için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Holays ()Size katılmama hakkımı kullanmak istedim... musbet, menfi hiçbir diyaloğum olmamışken birkaç kere rica ettim de engin bilgilerini istifademize sunmamıştı
siyahbeyazım için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()eyvallah @USTAMM :)
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Aynı fikirdeyim.
Bu sayfanın mücevheri niteliğinde beyefendi ve hanımefendi dostlarımız var hamdolsun. Bırakalım saldıran saldırısın. Su yolunu bulur elbet.
4BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Dostum. Allah razı olsun. Estagfirullah. O sizin yüce gönüllülüğünüz. Allah anne babanızdan razı olsun. Çok iyi çok hayırlı bir evlat yetiştirmişler.
siyahbeyazım için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
siyahbeyazım ()Sn. @Yaseminnisa hanımın yorumuna içtenlikle ve beğeniyle katılıyorum, sayın @USTAMM hocam:
siz yüce gönüllü ve kıymetli bir insansınız hakkınızda menfi yorum yazan üyeye dahi etiketleme yaparak grafik paylaştığınıza şahit oldum, bu benim için sizin ne kadar güzel bir kalbe sahip olduğunuzun ne kadar yüce gönüllü olduğunuzun kanıtıdır, inşallah dilerim bundan sonra hakkınızda ileri geri menfi yorumda bulunulmaz eğer öyle düşünen olursa da çok yazık... Kendinize iyi bakınız esenlikler dilerim... Sonsuz saygı ve sevgilerimle...
1BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Sağolun ustam. Allah sizden de razı olsun.
3BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Helal süt emmiş kişi belli oluyor. Allah razı olsun.
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Allah razı olsun yüce gönüllü insan
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Cumaya kadar ne olabilir bilemeyiz maalesef
Adaist0134 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Ustam bu bu haftalık beklenti grafiğin mi özür dilerim rahatsızlık veriyorum ama benim engeç cuma gunu çıkmam gerek gümüş ten ortalamam 7.63 sizce cumaya kadar en fazla kaç görülebilir
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Rica ederim ne demek. :)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Teşekkür ederiz:)
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()İki tane düzelttim:)
2BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ve maalesef bu güzel kelama da:(
Arkadaşlar bu dl ları temizlemede yardımcı olun lütfen. Allah kelamına bile inanılır gibi değil
1BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Ben düzelteyim bari:)
1BeğenmedimŞikayet
cakirsalih ()Süpersin baskan
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hocam bu güzel tesekkure dl almışsınız maalesef:( niye ki yaa:( like yetkim yok maalesef düzeltemiyorum:(
0BeğenmedimŞikayet
CESUR_63 ()Hocam merhabalar haftanın ilk gününde usd yönelik bir baskı
Olabilir mi sizce
2BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Emeğine sağlık çok teşekkür ederim hocam Allah razı Olsun
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Eyvallah kardeşim
Kün_ve_yekün_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Haklısın:)
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()6.07-6.56 arasında tur atıyor zaten. 6.64 sonra önümüze çıkıyor.
Ytd
Yarcan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Ustam bu 7.13 de acaba geçen yılki 6.50 gibi olur mu? Geçen yıl 6.50 ile 6 arasında baya bir tur atmıştı ytd
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Sabır iyidir hocam :) sizi daha fazla sayfada görebilsek sabrımız artar diye düşünüyorum:)
1BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()USTAMM eline emeğine yüreğine sağlık yine anlaşılayacagimiz bir şekilde açıklama olmuş var olasın...
2BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Teşekkür ederim. İmkansız diye bir şey yoktur. Sadece zaman alır.
Ytd
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Spek ile görüşüyordum, speğe küçük yatırımcı spekten büyüktür dedim. :)
cakirsalih için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Sağol Dostum
Acemi_gümüş_tüccarı için cevaplandı (yorumu göster)