Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (125)
3BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Önce kendinize ben grafik okuyabiliyormuyum diye soruyormusunuz?
Torullu29 için cevaplandı (yorumu göster)
-2BeğenmedimŞikayet
Torullu29 ()Kaç gündür Hep düşecek diye grafik atıyorsunuz ya tam tersine çıkış oluyor diyorum.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Ne demek şimdi bu?
Torullu29 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Üzeride günlük kapanışlar gelirse evet
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Torullu29 ()Attığınız tüm grafikler sizin inadınıza çıkıyor sanki :))
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()23.54 üzeri geçer ve kalırsa düşeni kırmış mi oluyoruz? Sonra yola devam mi? Geçemezse 20.50 gündemde öyle mi?
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Çalışmasın ve düşeni kırsın dostlar tersten kurtulsun
Akaz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akaz ()Hocam bu grafik çalışacak mi sizce düşme ihtimali varmı yanı
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Yok hocam almadım
bir parça kâr realizasyonu yaptım
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Estağfurullah hocam
Full al sat Defalarca denenmiş bir iki kez dışında hep terste kalınmıştır tecrübe ile sabittir bu tecrübeyi illa tecrübe etmeyin
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam full işlem yapmaktan kaçınalım, kaçınmakla kalmayın hic full işlem yapmayın
bazı durumlar hariç vur kaç gibi
Tahmin ettiğimiz yönde ilerlemezse ihtimalini göz ardı etmeyin
Dolar 9.08 üzerine atıp kalamazsa geri çekilme gelebilir
dolar grafiğimizden bakın nerede durduğuna
1BeğenmedimŞikayet
NİYAGARA ()Çok teşekkürler, iyi akşamlar
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam günlükte gümüş ons grafiginde düşen kırmızı çizgimiz vardıo
NİYAGARA için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NİYAGARA ()Düşeni kıramadı mı şimdi sayın @ASRN ?
Hangi direnci kırması gerekiyor yükselişin devam etmesi için?
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Sağolun hocam
Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın
Ruşen_1221 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ruşen_1221 ()Nasılsın hocam kısmet oldu aldım o dükkanı rahatladım artık kiymetli yorumlarınızı okurum
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Evet düşeni kıramadıkça düşer kural bu
Aydın13 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aydın13 ()@ASRN hocam siz geçen gün 23.54 den dususbir grafik cizmistiniz geçerli mi grafik
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Peki usd nin kac oldugunun yada gram gunusun kac oldugunu onemi olmayacak mi yani tek jriter bumu onsun daha cikip cikmayacagina usd nin dusup dusmeyecegibe ne bolileyim usta sizsiniz ogrenmek icin soruyorum.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()@Gbahar o fırsatı 23.542 dokunup gecilemediginde verecek
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()öyle bir durum mümkün mü
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Bunu gün olarak bilmek mümkün değil
Yüksek tutarda bozum işlerinizi bankanızla pazarlık yaparak döviz bürolarından teklif alarak yapmanız faydanıza olur
melady için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Çok uygun bir zamanda kredi çıkmış. Evler artmaya başlıyor. Altın ve Euro ilk kademe, dolar ikinci kademe, en son da fon çıkabilirsiniz. Çok bir fark olmaz zaten, evi aldıktan sonra pişman olacağınızı düşünmüyorum.
melady için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
melady ()@celik2119 @ASRN kredim bu sabak onaylandı :) sızce 9.18 bu hafta ıcerısınde gelır mı ya da bu kurlara yaklasır mı sızce? ya da bu hafta ıcını dusununce bu sevıyelerden parcalı olarak nasıl bozmalı dersınız?
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)