Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Tesekur ederim şimdi gördüm profunuza girince. bikac kişi ile bende konuştum Kasım'da düşüş bekleniyor diye bakalım hayirlisi
Ekonomikss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Bende ondan bahsediyorum alım fırsatı verecek neyin tartışmasını yapıyorsun hala kardeşim benim işim gücüm var senle daha fazla ugrasamiycam senin tekniğini falan merak etmiyorum haydi güle güle bol sanslar sana
Borsafinans için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Kardeşim 6.64 önemli görüyorum gecilemezse altta 6.48 Ler sonra 6.32 kırılırsa 6.21 ytd
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Ekonomi kardeş gimustede düzeltme bekliyorsunuz galiba kaça kadar tahmini
Ekonomikss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Bundan sonrasını söyle bunu bende söyledim sayfama gir bak 1780 görmeli dedim gördü ve döndü. Bundan sonra 507 üzeri kalacak kırılacak dedin bende 508 den geri dönecek diyorum. Sen yükseliş diyorsun ben bir düzeltme sonrası yükseliş diyorum. Baskslarini aşağılamaya bırak sayfana biraz baktım sürekli insanlarla tartışma halindesin. Ongorunu söyle olsun bitsin
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Amacın da bu olsun zaten. verilerini paylaş kimin ki doğru kiminki yanlış bunu zaman gosterecek. Sayfayı daha fazla meşgul etmek istemiyorum. bol kazanclar
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Biraz süreklilik şart yorumlarını takip edeceğim gözüm üzerinde ona göre herkeste görecek zaten kendini ovmeyi bırak zamanla doğru analiz yaparsan herkes seni tebrik eder. Yapamazsan kaybolur gidersin.
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Konuşulanlar net ortada analiz başarısı varsa bunu herkes takdir eder zaten. Haftaya belli olcak herşey, dediğim gibi seni tebrik ediyorum demeni bekliycem sen kendi analizini yap yine
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Haftaya hatırlatırım yalnız bu söylediklerini bakalım kim haklı çıkacak bir tebrigini alırım o zaman..
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()@Borsafinans alt yorum