Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (118)
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Yükseliş devam eder mi hocam
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Grtlde kırılmış görünüyor! ytd
Lale_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Estağfurullah hayırlı akşamlar
0BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()Teşekkürler bugün sorularıma sizi baya meşgul ettim. Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Saatlikte geçince kırılmış olur
1BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()22,61 desteğini geçmiş olduk mu? Yoksa saatlik geçince mi geçmiş oluyoruz? Bu cevaba göre satış talimatını iptal edeyim. Yada 6,47 gelmiyecek 6,44'den satayım, kararı mı alayım
2BeğenmedimŞikayet
Periyot ()@Lale_ hanım bu alt yorum daki grafikler daha yakın hedefli...
1BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()Mümkün ama saatlikte önce 22.40 kırılımı ile ters fincan kulp fm hedefi 22.10 sonra ufak tepki ve sizin üçgen hedefi 21.80 sonra yine 15-20 cent tepki tekrar aşağı. Benim orta vade dip beklentim 20.87 tabi yanilabilirim.
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Evet görüyorum sağ olun fakat önce yukarıya feyk atabilir! ytd
emrah19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()Ons grafiginizdeki üçgen aşağı Kırılırsa 4 saatlikte mevcut olan daha büyük üçgeni aktif edebilir. Bu durumda verdiğiniz 21.80 seviyesi dip olmayabilir ve daha aşağılara gidebilir. Elinize sağlık.
Merak eden varsa Profilimde geçen hafta sonu Elliot karalamaca ismi ile bahsettiğim formasyon mevcuttur.
0BeğenmedimŞikayet
Sametx_aydnx ()bu son olacak inşallah arkadaşlar az daha dayanalım hep beraber atlatacaz sabır
Kral_ekonomi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Yaw bir de 6.66 denesin. Gözümüz hep aşağı bakar oldu.
1BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Allah razı olsun kardeşim. Eyvallah
0BeğenmedimŞikayet
Kral_ekonomi ()Düşerse 6.16 çıkarsa 6.66 da bizim gümüş 6.50 yi göremedi sanirim yine altları deneyecek
Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Yazmıştım dün:)
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hacı42 ()Öyle biri yok. Herkes elindekine göre yorum yapar..
1BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Emeginize sağlık hocam.
2BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Likler size Mehmet hocam. Ama anlamayan arkadaşlar için bir de analiz yazsak!
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Olabilir tabi:)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Elinize saglık mehmet hocam
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Ah bide ne dediğini okuyabilsem:))
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Siz de sağolun ve eksik olmayın hocam:)
1BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Nerden açsınlar? Yani 6.16 gelirse dalın 6.60 da satın mi diyosun? Ben sağlıkciyim anlamıyorum. Bana burdan al burdan sat diyecek biri lazım. :)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Sağ olun eksik olmayın
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Hayır kısa vade işlem açılabilir grafik manasında...
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Elinize emeğinize sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Kardeş 22.61 bu rakamı takip et üstünde kalırsa 23.60lara kadar çalışan grafik mevcut inşallah çalışır
1BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Yani 1 saat sonra ya 6.66
Ya da 6.16 mi olacak sayın Yıldız?