Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (40)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Grafiği yorumlarmısınız benim gibi bilneyenler için rica etsem
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ilhann55 ()Peki bu manipülasyon ne zaman son bulur takrar 7 üzeri rakamların gelme ihtimali var mı kısa vadede? @REŞAT12
1BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()Emeğinize sağlık sn @REŞAT12
1BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Ters flama yapa yapa inmiş. 3. flamada niyeti bozmuş ama. Ben hala düşme niyetindeyim diyor gibi geldi bana.
Saygılar @REŞAT12
10BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kazancınız bereketli olsun kardeşim. Benim geçen seneden kalan parçalarım bedavaya gelmiş oldu.
Bu sene de 10 ağustosta elime imkan geçti 18 Ağustosta çekinerek işleme başladım. Şu ana kadar biraz yukarıdan alıp bir süre beklediğim oldu, hiç zarar etmedim. Ne daha da düşecek diyene ne uçacak diyene aldırmadım aza kanaat ettim parçalı işlem yaptım.
Çünkü 11 Hazirandan beri manipülasyon yapıldığını düşünüyorum. Tarihte örnekleriyle dolu ve yargılananlar da var.
Buradan tekrar uyarıyorum manipülasyonu dikkate almadan iş yapan kaybeder! . Keşke bu konuda bir anket açan olsa.
Lütfen grafiğe bakıp sayfadaki herkes yorumuma dönüş yapsın. Şimdiden teşekkür ederim. Dönüş olmaması halinde inşaallah yorumlarımı iyice azaltacağım.
yektatek için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Daha önce NOK ve JPY olduğunu söylemiştiniz. Şu anda NOK 1,0041 JPY 0,0788. Ben olsam dolar iyi bir rakama geldiğinde 1/3 ünü riske eder karla çıkar onun 2/3 ünü çapraz yapar CAD ve JPY gerekirse uzun vade göze alır, 1/3 ünü de TL de beklerdim.
Karar verecek yatırım yapacak sizsiniz. Bunlar benim şahsi görüşüm yanılabilirim.
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yektatek ()Kararı bekliyoruz nakit var gümüş var bı miktar dolar pariteli platin var. dun biraz 6.39 bende çıktım hayırlısı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Hangiletine bakbaliyim ki gram altin
Gumus var elimde
Platin hesabim var ama alim yapmadim suan platinin yok
Cad
Aud
Usd
Euro
Hesaplarim zaten var
Istedigim hebi da anlik acabiliyorum bobilden
Encok tl var elimde
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gümüşün alternatifleri var çapraz yapabilirim ya da TL de beklerim.
@Gbahar istersen portföyünü bir daha kontrol et bakalım ne göreceksin çapraz şansı!
yektatek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yektatek ()Sanki karar aciklanana kadar bir alım fırsatı daha vermez gibi geliyor buralarda oyalayacaklar