Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0417 22:27:15
EUR 36.0114 22:27:15
USD 34.5452 22:27:15
ALTIN ONS $2710.7500 22:27:15

Grafiği gönderen: celik2119

Günaydın. Gümüş 6.20'nin Altın da fazla duramıyor görüldüğü gibi. Yavaş yavaş taban çalışması oluşuyor. Perşembe bir kez daha tabanı test edebilir. Sonra yoluna bakar artık.

Yorumlar (54)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Alperr1212 ()

Günaydın. Gümüş 6.20'nin altında fazla duramıyor görüldüğü gibi. Yavaş yavaş taban çalışması oluşuyor. Perşembe bir kez daha tabanı test edebilir. Sonra yoluna bakar artık.

https://altin.in/fiyat/gumus

Bunu sabah paylaştı grafikle beraber. 6.20 de düşüşün duracağı dünden bilinmez bugün söylenebilir hem zaten durur derken tekrar tabanı test edebileceğini de söylüyor. 6.1x lara da inerse ondan sonra demeyin siz 6.20 de düşüş durur demiştiniz diye

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Günlük olanlar da var. Fon şeklinde.

morakka için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

morakka ()

Fakat bir ay boyunca beklemek şartı yok mu hocam sertifikada 10. Gün gümüşe gecseniz mesela kar taahhüdü bozuluyor ama değil mi

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Bir koyup üç alabileceğiniz bir yatırım şu an yok. Öncelikle zarar etmemeye çalışıyoruz. Kira sertifikası her bankada var. yaklaşık ayda %1.3 getiriyor. Başka bir yerde değilken paranızın erimemesini sağlıyor. Sonra uygun bir yatırım olduğunda ona geçiyoruz. Kar aldıktan sonra tekrar kira sertifikasına dönüyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Alperr1212 ()

6.20 de düşüş durur diye nasıl söylesin? bunu burda kimse söyleyemez

1BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

şimdi dün dediniz ya beni etiketleyip ne yaptığınızı açık ve net söyleyin diye. Açık ve net anlatıyorum.
Şu an kira sertifikasındayız.
Doların düşmesini bekleyip dolar alacağız.
Haziran'a kadar dolar düşünce dolar, yükselince kira sertifikası ile devam edeceğiz. Haziran'da gümüşe geçeceğiz.

2BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

ben hala gümüş almayın diyorum. Siz yanlış anladınız herhalde. Enflasyondan daha düşük bir getiri bekliyorum. Sadece tl olarak düşüş 6.20'de durur diyorum. Aslında oldukça detaylı anlatıyorum ama nedense anlaşılmıyor

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Bu sabah da yazdık bunu hocam. Kavcıoğlu faizi indirmiyorum derse son kez 6.20'yi test eder.

2BeğenmedimŞikayet

trend_boy78 ()

Akşamki fed kararı sonrasında
Ne olur ?

Rasyo düşer ! Gram TL gümüş artar

Lakin tahvil alımlarını azaltmak için tarih verirler ise
Altın ons 1680 seviyesini test ederse
Gümüş ons da düşer
Rasyo altın gümüş ile ilğili olduğu için

Altın gram düşer gümüş gram düşmez

Yani tahminimce ons gümüş 21.50

Gram gümüş 6.50 üstünde olabilir

@Invincible_lion
Dostum
Doğru tespit mi ?

heros için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

heros ()

6 lara by by diyelim mi
")

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Hocam önümüzdeki Haziran'a kadar olan dönemde gümüş onsta %7 düşüş, dolar tl'de %15 yükseliş bekliyorum. Bu da bir aksilik olmazsa gümüş tl'de en az %8 yükseliş demek.
Zaten beklentimiz her zaman tl olarak düşüşün Ekim'de ons olarak düşüşün haziran'da biteceği idi. Ekim geldi sayılır :)

NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

NİLSUDE ()

Merhaba @celik2119 Nasılsınız. Gmş ons beklentiniz daha aşağıda rakamlardı. Önümüzde ki 2 yıl emtiaların yavaş yavaş düşeceğini konuştunuz.
Fikrinizin değişmesine ne etken oldu. Öğrenebilir miyim.
Saygılar.

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Ağzınızdan bal damlıyor hocam. Hayırlı günler

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Evet. Ekim'den Haziran'a kadar yavaş yükseliş, Haziran'dan sonra hızlı yükseliş var artık. Beklentimiz böyle yani.
Onstaki düşüş bundan sonra fazla etkilemez.

POLAT24 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Alperr1212 ()

Emeğinize sağlık hocam. Bir de size hiç yükseliş söylemez hep düşüş söyler derler çok ayıp ediyorlar

0BeğenmedimŞikayet

POLAT24 ()

Yoluna bakar derken çıkış mı var ufukta?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum