Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 13:56:35
EUR 35.9598 13:56:35
USD 34.5492 13:56:35
ALTIN ONS $2717.4500 13:56:35

Grafiği gönderen: Luciferr01

⭐⭐Luciferr01 ()
Bitcoin
Uzun süredir yükseliş bandında olan DJI aşağı kırılım geldi RETEST yaptı.. bunun aşağı kusması tüm küreseli etkiler. Temkinli olmakta fayda var full malda olmayın.

Yorumlar (26)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

-1BeğenmedimŞikayet

Melisss ()

Anladım teşekürler

Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

52800 de kapattı yanılmıyorsam. Fakat bu 28 k dan beri yükselen bir trend içindeydi. 52800 değilde 53500 lerde kapatsaydı şimdi bu durumda olmazdık. Trend bozuldu ciddi satış geldi uyumsuzluklarda vardı. Hacimsiz olması ciddi sıkıntı. Alıcı bulması için sert bir düzeltmeye ihtiyacı vardı ve oldu hocam.

Melisss için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melisss ()

52 üzerinde gün kapatmıştı sanki geçtiğimiz haftalarda yine düştü ama

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Başında yaptık hocam. 52 üzeri kapatırsa alırız aşağıda da 39 gelince alırız

Melis065878 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melis065878 ()

@Luciferr01 Boşver takılma :)) biz sana güveniyoruz. Yorumlarını da merakla bekliyoruz :))

1BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam

renklay için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Umarım öyle olur bende bu olayların dışında kalabilirim

Nobunaga için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

renklay ()

@Luciferr01 hoca iyidir. Gruplasmalardan, farkli niyetlerden ayrisir.

depozitosuz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Nobunaga ()

En iyisini yapiyorsunuz kardesim, polemige girmeyin bosverin kendi kendilerine raksedip dursunlar

0BeğenmedimŞikayet

depozitosuz ()

umalım da herkes sizin gibi iyi neyetli olsunlar :D

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Herkes teknik paylaşsın. Ben bu tarz olayların içine düşmek istemiyorum hocam

0BeğenmedimŞikayet

depozitosuz ()

ünlü olmasına zemin hazırlayın sizde :D nolcak yani bazılarının nasıl mutlu olacagını biliyorsanız biraz amaclarına ulasmalarına yardımcı olmak gerekli diye düsünüyorum D:

1BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Ben tanımam etmem kime ne demiş ne yapmış. Ama uzun süredir benimle ilgileniyor sağolsun

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Bu tartışma veya fikir alma değildir. Tezatlık var.

aspar için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

depozitosuz ()

@aspar borsada batırdıgı müridlerini bıraktı simdi cripto da mı benzer bi kitle olusturmaya calısıyor acaba :D

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Neden kızdınız ne güzel bilgi paylaşım yerinden bilgi tartışıyor paylaşıyoruz. Sebep sonuç ilişkisi için de.?

5BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Öğrenciniz değilim. Bilgimde kendime. Burasıda paylaşım yapabileceğimiz bir platform. Neden her yazdığıma beni dener gibi yorumlar yapıyorsunuz anlamıyorum. Farazi veya değil. Beklenti- tahmin. Bu kadar zorlamamak gerek. Uymuyorsa size uygun olana göre hareket edin cevap vermek zorunda değilsiniz

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Farazi beklentiler yani. İşin rast gele senin

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Bugün ABD den biri çıkıp negatif yorumlar yaptığında neler yaşandığını hepimiz biliyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

E küreseller neye göre yıkılacak peki?

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Bu yıl faiz arttırabileceklerini düşünmüyorum. Verirse negatif yansır. Riskli ürünlerden çıkış olur.

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Sonuç itibari grafikler karara kadar hazırlanır. Ki bazıları haberi önceden alır. Sizce fed faiz verebilir mi verirse veya vermezse neler olur?

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

FED in yapacağını grafik mi söyleyebilir sizce?

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Yani fed ne yapar grafikler ne diyor. ?
Sonuç ne olur.

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Haftasonunun yaklaşıyor olması önümüzdeki hafta FED. Küreseller karışacak diye düşünüyorum

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Emin misin hocam

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum