Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (63)
1BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()ıyı aksamlar can dostum, orda uclu tepe yapmıs olabılır mı? yoksa korkudan hayalmı gormeye basladım :/
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Peki abim bu 100 150 lik kırılım gerçekleşmiş olsa mesela usd bu esnada nasi bir hareket izler tl takip edilen emtialarda durum ne olabilir saygılar abim
2BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Yarın çok önemli veriler var can kardeşim. Oradan çıkacak sonuç, Fed kararlarınada done oluşturacak. Piyasa önünü görmek istiyor. Teknik olarak 100-150 dolarlık aşağı kırılım sağlanıpta tekrar yukarı yaptırılıp, bu seviyelere tekrar getirilip gazı alınmazsa, bu sefer ne 1830/34, ne 1865 ne de 1900 dinler gibi me geliyor. Tabiki arada kar satışları olur ama yoluna devam eder diye düşünüyorum. Sevgiler saygılar.
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()tamam abi sen yeni bişi bulunca seslenmen yeter ben bu ara gündüz pek bakamıyorum fırsatım olmuyor
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Onu listeden çıktım ben birşeye gıcık oldum.
YESRİB için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()ediyorum alıcam yine en güzeli böyle şimdilik abi qua takip ediyordum iyi alsat yapıyordu bölündükten sonra çok hareket yok onuda takipteyim haberin ola
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Nasılsın saygıdeğer abim ons da 19xx leri görür müyüz ben hala bekliyorum ya :)))
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Tekrar desteğe geldi grafiğine bak bir. Takası da iyi. Takip değer Haberin olsun
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()sattım abi dünmü ondns önceki günmü uzunda beklemeyecegim çok kırılgan bir ekonomi ya
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Can kardeşim, benim çizikler sana gelmez. Borsacı adama çizik öğretmek ha, tünelin sonundaki ak sakallı dedeye, gel dünyada beraber yaşayalım, bakalım sen ne yapacaksın demeye benzer:)))
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Üstad sen indes ne yaptın
1BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()Onlar bir avuç biz ise milyonlarız kaybedecegimiz hiçbirşey yoktur ama kazanacagımız kocaman bir yürek vardır ... eyvallah abi yüreginee sağlık güzel düşüncelerin için sevgi saygı bizden hürmetler
1BeğenmedimŞikayet
aspar ()Merhaba abi çizik çekmeyi bana da öğret :)
2BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Emeğine sağlık can kardeşim. Her doktorun bir beyaz önlüğü var ama her doktor doğru reçeteyi yazamaz. Grafiklerde öyledir, hepimiz bir çizik atıyoruz ama her çizik doğru resmi çıkartmaz ortaya. Onun için benim gibi ihtiyarlara inat, belirli kalıplar arasında fosil olmuşlara inat, çiz kardeşim, bıkmadan, usanmadan, engellemele re aldırmadan, inadına çiz kardeşim. Bizler çizikci, sen ressam olana kadar. Sevgiler saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()eyvallah hocam
muhcemucar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ()Baskalari icin kusmeye gerek yok bildigimiz yoldan niye donecegiz hatali olursak herkesten ozur de dileriz. Hic kimse 4× 4 luk degil.
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()küstürüyolar abi işte insanı adamda haklı niye paylaşssın ki kendim kazanırım diyor haklı mı ? evet haklı :)
1BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ():))) inat etti soylememeye anlasildi.
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()sen bir müh sün o ismi alırsın ondan söke söke :)
0BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ()Bu yeni herhalde
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()o var aldıydık abi eger dedigiyse :)
1BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()biz anlamadık ki onada anlatalım :) içinde yazıyor gerçi açıklama
Menekşe_menekşe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ()Naz yapti aspar bir soylesin bakalim aklindan hangi hisseyi geciriyormus merak ettik:)
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()teşekkrler hocam
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()bak bakalım ustam alınırmı satılırmı söyle bide ona alak:)
1BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ()Emegine saglik.
0BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ()Yaz aspar. Bir bakalim
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Ben sana yolu verdim de sen davayı çakmadın :)
1BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()bi yol bulacam diyordun abi sen ateşle dumanlamı haberleşelim:)
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Tlf. nosu mu verelim?