Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0397 13:04:18
EUR 35.9746 13:04:18
USD 34.5742 13:04:18
ALTIN ONS $2703.8550 13:04:18

Konu: yön aşağı mı yukarı mı?

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Yorumlar (57)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Çok imkanı olan birileri aynı anda hem dolar hem altın hem de daha çok gümüş satarak gümüşü baskılamaya çalışıyor bu yüzden tereddüt ediyorum Sordun madem risk alıp sattığımın 2 katını aldım elimde hala bayağı TL var. Ytd manasına rççp 6,48882 1 parçamı yerine koydum ilave 1 i al satlık az çok demem girer çıkarım gerekirse de terste beklerim.

Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Gbahar ()

Ozaman yonun asagiyi nekadar zorladigi degerlendirerek alima karar vereceksiniz diyebilirmiyiz. Yeni alimda bilgi verirmisiniz tesekkurederim

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

demiraras ()

abi gümüşün kendisi bilmiyo aşağımı ineyim yukarımı çıkayım diye biz nerden bilek )))

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Belli bir rakam tespitim yok anlık takip ediyorum elimde% 32 gümüş var. En son 6,5873 ten bir parça çıktım şimdi çıktığımın iki katını girip onun yarısıyla al sat ve tekrar iki veya üç katını girmek istiyorum Banka 6,49 civarını verdi aslında alabilirdim. Uzun vade için hala çok ucuz.
@Abrekh geçen sene bana en yüksek getiriyi o sağladı ilk onunla başladım gümüşe sonradan. vix aşağıda şöyle bir geçmiş haberlere birde dxy de en fazla ağırlığı olan hangisi bir bak bütün dünya sizce bu oranı neden kabul etti acaba. Geçmişte kazandırmış mı bak. uzun için de iyi kısa içinde daha dün de siftahımı aldım ondan.
Bu arada herkes ytd yazıyor ben de adet yerini bulsun aynı manada rççp yazmış olayım.

0BeğenmedimŞikayet

Gbahar ()

Gumus yeni alim icin hangi rakami bekliyorsunuz resatbey

1BeğenmedimŞikayet

Abrekh ()

japon yeninde ne kar edersin ne zarar. sadece beklediğin ile kalırsın. tcrübe ile sabit

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Onursal5701 Dünyanın belki de en zor işine tekrar hoş geldiniz. İnşaallah kendi işinizden başkasına ihtiyacınız kalmaz. İlk defa dün olumlu bir kapanış oldu inşaallah tuzak değildir. Fırsat olursa inşaallah bu gün riskli de olsa beklemeyi de göze alarak gümüş ve japon girmeyi düşünüyorum.
%32 gümüş % 60 civarı TL kalan da japon yeninde. Fırsat verirse inşaallah yeni de gerekirse uzun vade en az üç katı girmeyi düşünüyorum

0BeğenmedimŞikayet

Hummad ()

Bana bildirim şimdi geldi. Yükselişe bakılırsa panik yaptırıp silkeleme yaptılar gibi.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

ve aleykum selam galiba selamınızı almayı unuttum. Ame nna

ASRİ6327 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ASRİ6327 ()

S. aleyküm

Kısmet kaderde ne varsa yaşayacapız

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bu yorum çıkar mı ? Hadi bakalım.
% 32 Gümüşteyim Japon Yeninin 1/3 civarını çıkıp oradan da karımı aldım. Skor 20 0 kalan yeni inşaallah bırakacağım çapraz yapmaya çalışacağım.
Hedefim şu ara gümüş oranını artırmak. Altına da kısa süreli kar amacıyla ters işlem açma ihtimalim var.
Burada dolar 8,10 8,05 görür denilirken ben yukarı doğru 8,70 9,05 arasına yukarı dalgalanıp 2022 ilk çeyreğinde 7,90 civarına inebileceğini dile getirmiştim. Tahminler bazen tutar bazen tutmaz veya zamanlama hatası yapabiliriz. En güzeli ters işlemle mümkünse her gün az da olsa kar alıp devam etmek.
Çoktandır gümüşte beklentim yüksek şu an hala öyle.

Beklentim grafikteki gibi ve hayal ürünü.
Yön içinse gece 11 den itibaren belki bir şeyler söyleyebiliriz.
Şu anki görüntü önce doları yukarı çekip sonra da 11 Hazirandan beri yaptıkları dolar aşağı altın ons aşağı rasyo yukarı yaparak panik yaptırmaya çalışacaklar gibi görünüyor.
@Hummad

0BeğenmedimŞikayet

Gbahar ()

Gunaydin resay bey siz ce yon neresi % kac gumustediniz

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorum.
@Ossi 20 parçaya bölüp bir parçasını uygun yerden çıkarak onunla denenebilir. Elde imkan varsa da en iyisi dip gördüğün bir rakama talimat verip uyumak. Ekrana sürekli bakmak hata yapmaya sebep olabiliyor. Nereye gideceği belirsiz ama hala ümit var. Cümleten hayırlı geceler.

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt Yorum bu üç
Yazdıklarım düşmüyor. @USTAMM Haklısın.
Leo Rojas Der einsame hirte Son Mohikan

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Bu cizimleri yaparken gan fanı diye birsey var ona bak . onunda güzel sonucları oluyor . internette var bakarsın.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bu ve alt yorumlar.

1BeğenmedimŞikayet

Bozocan ()

Hade hayırlisi inşallah cikmamamsi için bir sebep yok panik satışları olmazsa onu açik

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Dayansın kardeş bir an evvel yukarı atsın yüzler gülsün fırsat çok burada terste olanlar çıksın. Avustralya dolarını biraz evvel çıktım çıktığımın altına düştü.
Ons 23,8923 ü aşağı kırmadan devam etse bu gün 25,30 gibi bir kapanış yapabilse güzel olacak.

Bozocan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bozocan ()

Günaydın sayın Reşat12
6.56 iyi dayandı sağlam duruyor

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

unutmuşum

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Mumlar hala aşağı gösteriyor inşaallah yukarı döner.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

6,58 küsürden bir parça çıktığımda 7,28 e günlük a l talimatı vermeyi düşünmüştüm iyi ki vermemişim. Sert yükselişler için yukarı al talimatı da veremeyeceğiz artık.

Hummad için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hummad ()

Ben bu kadar yüksek marj hiç görmedim. 2,0765tl nedir? Öyle bir durum varki yükselse marj yüksek satamazsınız. Düşse makas büyük alamazsınız. Hata sistemsel olsa bile fatura biz küçük yatırımcıya kesilmiş gözüküyor

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bence de belirsiz. Marj çok açık. Bir de iki bankanın sistemi aynı anda nasıl hata verebilir onu çözemedim. Ani bir yükseliş olma ihtimali de var ki bu ihtimali hep göz önünde tutuyorum.

Hummad için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hummad ()

Kuveyt bende marjı hala kaldırmamış. Gece 02.00de normale dönmesi gerekirdi. Ayrıca indikatörler yukarı dönüş sinyali veriyor. Eğer bu sinyal sahte değilse tekrar yükseliş başlayabilir. Fakat, Amerika faktörü hala muamma. Sonuç belirsiz. Kestiremiyorum.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alttaki iki yorum fikri olan var mı?

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Şu an 5,05269 7,13266 6 TL bile vermiyorlar.Fırsat varken Avustralya dolarının bir kısmını çıkıp günlük karımı almayı düşünüyorum. Yen yükselme sinyali veriyor.

Ne olacağı belirsiz. Bir an evvel 25,716 kırarsa biraz olumlu olacak.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum