Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (45)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()İns. hcam bana bir öneriniz var mi acaba neo 122 trx 0.158 zarar dün 200k idi şimdi 300k ne olacak böyle kapanmayacak mi bu zarar?
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Ben kasım ayı için ath bekledigimi belirttim daha önce sn mexido usd ve diger 6 lı parite para birimlerinin çöküşüyle birlikte ytd
mexido için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hüma94 ()Hocam kasımda çok güzel rakamlar göreceğiz diyordunuz :/
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Peki düşüş nereye kadar olur hcam? Siz yıl sonu btc iyi yerlere gelecek diyordunuz diye hatırlıyorum yanlış miyım?
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Burdan 51100 e bir yükseliş sonrasında tekrar düşüş bekliyorum sn mexido ytd
mexido için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Dusus mu bekliyorsunuz yukselis mi hcsm siz?
1BeğenmedimŞikayet
İscoin ()Sağolun hocam emeğinize sağlık eksik olmayın lütfen
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn iscoin ben sadece öngörü paylaşırım anlayabildigim ve anlatabildigim ölçüde polemikten uzak şekilde graflarda murray yapılardan bahsederim bunları histografik yapılarla birleştiririm bendeki yapıların bana anlatııgı şimdilik eylül ayı için bunlar umarım ben yanılırım stoplu ve bol kazançlı günleriniz olsun ytd
İscoin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İscoin ()Anladım hocam yani buraya kadar mı diyorsunuz
Yükseliş beklemiyormusunuz
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn iscoin 51100 son fomo o seviyede elimdekilerini nakite geçerim ytd
İscoin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İscoin ()Hocam diğer fomo tahmininiz daha yukarılar mı
Düşünceniz nedir
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Son fomo 51100
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Btc 46700 eth 3438 in üstünde kalırsa toparlar aksi takdirde emtiayla birlikte derinlere dalarmıyız bilmiyorum sn paramaribo şimdilik seurediyorum ytd
Paramaribo_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Paramaribo_ ()Sn Varabey ne olacak bu işin sonu akşam bizi ne bekler. Tahminlerin zor olduğu bir zaman farkındayım lâkin sizin düşüncenizi merak ediyorum..
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Grafda murray siyah punto