Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (186)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Btt alayım mı :) baksana :)
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
dogu23_ ()Doğu abisi inşallah rabim her istediğini sana hayırlısı ile nasip eder çekemeyenler anten taksın:)
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BitcoinCANDİR ()Hot yokki onda benim bildiğim kadarı ile
htcslk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BitcoinCANDİR ()Orta vade ne kadar süre başkan
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Hot orta vadede 0.0200 civarları diye düşünüyorum hatice. Elde tutmakta fayda var. YTD
0BeğenmedimŞikayet
BitcoinCANDİR ()Oh bol bereketli olsun
0BeğenmedimŞikayet
BitcoinCANDİR ()Daha ne olsun maşallah uzamış iota hedefin kaç
1BeğenmedimŞikayet
Algerden ()en dogrusu ya da kaybetmeyı goze aldıgın bı tane alacaksın vereceksın x4 ve yukarısı gelırse gelır
0BeğenmedimŞikayet
BitcoinCANDİR ()Evet sunada başladı zaten
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Rica ederim hatice bol şans:)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Kısa vade burada herkes için değişiyor. Ben 1 hafta minimum diyorum kendim için. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
BitcoinCANDİR ()Bende naçizane tavsiyem QUİCK 582 dolar incele
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Ben pump coini pek tercih etmiyorum. Grafiğin çalışmayacağı bir jetonda para kaybetmek istemem doğrusu.
Algerden için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Algerden ()yoktu kım paylassa da tutmaz, bunlar pump işi şans işi alırsın x6 içeri girersin alırsın x6 yaparsın :) ben o kadar barbut atacak zengınlıkte olmadıgım ıcın artık gerıde duruyorum kardesım
0BeğenmedimŞikayet
Algerden ()gate' de hocam
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Mini hangisi dostum bu arada ilk defa duydum
Algerden için cevaplandı (yorumu göster)