Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
1BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Anladım kardeşim takipteyim tesekkur ederim.
falcon38 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Veriyi fiyatlıyor çok kötü gelir ise 57 kadar gidebilir yoksa döner geri ytd
10:00 TRY
Ticaret Açığı (Tem)
Açıklanan: Tahmin: Önceki: -2,85B
Ekonomikss için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Günaydın nasılsın, Yani artik 6.51 gecilebilirmi sence ne dersin ytd
1BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Günaydın kardeşim
50 de mum yaktırana kadar uğraştılar hadi hayırlısı bakalım
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Evet 6.51 geldiğinde 6.49 gibi bir parca sattım ytd
RG58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Merhaba gardaş satış yaptınızmı
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()17 kapanışına dikkat et ustam 50 civarı kapatır ise grafik tıkır tıkır çalışıyor demektir saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()İnşallah su zor durumu bir atlatabilirsek hayırlısıyla
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Hep birlikte mükemmel bir kâr ile çıkar. Sonra çok güzel yerlerden tekrar alırız. Bu gümüş aşkı kazanırsan bitmezzz
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Tamamdır Geçemezse bir parca burdan çıkıcam tesekkur ederim ytd
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Evet full TL'deyim şu an ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Çıkış yapicakmisin sen ytd olmadan buralardan
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Yok senin nokta atışların meşhurdur dediğinde olabilir merakla izliyorum ne olacak bakalim
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()İnşallah yanılıyorumdur kardeşim hakkınızda hayırlısı olsun saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Kardeşim bende 20 günlük hareketli ortalama 6.52 ve 200 günlük hareketli ortalama 6.60 bu ikisinin arasından tahminim 6.55 ten dönecek gibi geliyor gelirse parca çıkıcam az daha izliycem çok tesekkur ederim.
2BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()51 ilk tepenin zirvesi kardeşim geçemez bu uzunca bir süre göremeyeceğimiz son 51 görüşümüz olacak diye düşünüyorum ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Hep birlikte kurtuluruz inşallah hepimiz neredeyse ayni durumdayiz
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()O kesinlikle öyle oldu zaten. 3 aydır rehin kaldık. Daha önce dolarda 5 ay kaldik. Sanırım bu gümüş de bi 2 ay daha rehin birakcak. Insaalah iyi yükselir beni şu anda 8 bin altı kurtarmaz!
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Düştüğünde satamayacagimiza gore, amaçları paramızı bankalarda rehin bırakmak gibi geliyo bana
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Hocam bu kadar düşüş yetmez mi! Değeri kalmadi nerdeyse! Teneke diye sakız oldu herkese. Demir 8 lira iken gümüş 6.50 demiyor benim aklım buna basmiyor
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Hic öyle demeyin bu ara iyi takip etmeliyiz belli olmuyor
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Evet kaç kez bu bölgeden döndü ama kirmaya çalışıyor simdi izleyelim bakalım
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()6.44 alti bitti gibi. Bundan sonra ancak ığneleme olur gibi o bölgeye! 6.50 görücez günler sonra!
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Krabilir mi peki guclu bir drenc mi burasi
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Kırabilirse 6.48 i 6.55 e yoksa tekrar geri 6.35 lere gidecek görüntüsü var ytd
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()6.48 den donmesi mi bekleniyor suan yukari kirmasimi grafikleri cok anlayamiyorum henuz
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Rica ederim kardeşim hayırlı bereketli kazançlar dilerim saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Tamamdır takipteyim tekrar teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Teşekkür ederim kardeşim evet kardeşim şu an sıkıntı gözükmüyor önceki basamakta ki tepelere dikkat ettiysen küçük çaplı onlarda da obo görünümü var aynısını bu son tepenin de yapması olasılığı var daha öncede basamağın süresinin eylülün ilk haftası dolacağını belirtmiştim büyük ihtimalle cuma günü netleşir diye düşünüyorum saygılar
1BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Emeğine sağlık kardeşim bu arada senin eski grafik tam çalışıyo bence 3. Tepe 6.48 do sende