Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Yok kardeşim ne kusuru. sen ne kadar biliyorsan bende o kadar biliyorum. arastırıp ogrenmeye calısıyoruz işte.
Antidepresann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Rica ederim hocam. Ben sizlere teknik anlamda bir şey veremem ama bu tür konularda çenem düşüyor maalesef :) kusuruma bakmayın.
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tsk ederim kardeşim. bilgi için.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()buldugum ne varsa bakmaya calısıyorum . :)
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Nil nehrinin taşkın zamanlarını belirlemek için mısırlılar tarafından yapılan araştırmalar hem astrolojiyi geliştirmiş hem de matematiğin daha detaylı temellerinin atılmasına vesile olmuştur hocam.
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sadece Merkür retrosuna bakma
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Pek bilgim yok :) ama bakılmalı . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Bakılması zarar değil, tam aksine çok gerekli. Sonuç olarak matematikte ayın gel gitleri sebebiyle tarlaları ve ekinleri zarar görmesin diye mısırlılar tarafından icat edilmedi mi ? Yanlış mı hatırlıyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ben yazmadım ama biliyordum. dolunay yeniay takvimi retro falan bakıyorum bazen.
Subat Haziran ve Eylül bu sene 3 retro :)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sayın @Antidepresann ,
Döngülerde bir analiz çeşidi, fikir verir. Gezegen döngülerini yorumlamak çok zor. Retro öncesi zayıf , kuvvetli etki, Retro, Retro sonrası zayıf ve kuvvetli etki, Retro bitişi derken bir gezegen hareketi elbette bir ayı kapsar. Nerede neler yapabileceğini önceden yüzde yüz kestirmek zor.
Bizim yapacağımız en akıllıca davranış bu retrolarda stoplu ve destek dirençlerimize sadık kalarak fiyatı takip etmek.
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Tarihleri yazmış @M_yıldız hoca. Tüm eylülü talamış yine :))
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Eylül ayında Merkür retrosu var
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Hocam bu retroların süreleri mevsimsel döngülerine göre değişiyor. Bunu da belirtirseniz iyi olur.
Şu an bir retro içerisinde miyiz ? Yoksa yakın zamanda bir retro mu var?
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@calculator @iknownothing