Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (236)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Hangi grafikten bakıyorsunuz?
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()@M_yıldız hala 5. xx bekliyorsun ama artık 6.2×× ler bile görünmüyor. 6.30 lardan döndü geçen. Sanki bu Cuma sonrası yönümüz belli mi olacak ne dersiniz ? Siz hala aşağılara mi bakıyorsunuz!
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Hay_Hacamat_ bak suc aletini yapan Richard amca . suclu bu olur . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()İşim gereği dil alışkanlığı olmuş:) @M_yıldız
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Eğer para acil lazımsa size fikir olması açısından en yüksek fiyattan satmaya bakın. Sonra sert düşerse paranız eksilir... yani ev alma durumunuz olmasa, 1ay sonraya kadar bir sürü veri var, düşüredebilir daha fazla çıkaradabilir. Kararınızı iyi düşünün geç olmadan... zor bir karar sizin için umarım hayırlısı ile çıkmak nasip olur... ytd
Filizgrk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Filizgrk ()insalh peki zaten ev isini 1 ay falan erteledim kapora bırakıp insalh hayırlısı ile cikarda
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Filizgrk ()yeni ay dediğiniz ne peki ne kadar bisure
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eyvallah kardeşim
İnsallah istediğin fiyata satarsın iyi kazanclar.
BAFRALİ5516 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BAFRALİ5516 ()Ne demek abi emeğe saygı elinize sağlık diyorum çalışmalarıniz izliyorum her ne kadar yarısı terste de olsa olabilecek olasılığı sitede paylaşım yaparak faydalı oluyorsunuz İNŞAALLAH teşekkür ederim şahsım adına YTD beklentim 8.06 orta vadede
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()TSK ederim kardeşim.
BAFRALİ5516 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BAFRALİ5516 ()-1 düzeltildi USTA
3BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Selamlar sayın @Lale_ , siz emek veren değerli bir arkadaşsınız, yazacaklarımı lütfen yanlış anlamayınız.
Karakter gereği bazı üstatlar yükseliş, bazıları da düşüş ihtimalini yüksek sesle dile getirirler. Yanılmayan ise yalnız Allah'tır. Sayın @Onursal5701 çok değerli bir başka arkadaşımız ve yükseliş trendinin nokta atışlarını o yapar. Yeniden değerlendirme yaparsanız bana hak vereceğinizden eminim.
Lale_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Önemli değil tek ederim . hoca degilim . myıldız sadece.
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ben birsey yapmadım . sadece seklini gosterdim . korkumuz işte . ytd
Avnifatma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Avnifatma ()Ya ustaaa.
Senin testerenin bucaklari çok keskinmis. iyice traşladin:))
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Sevgili Richard amca merhaba :(
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@calculator ozaman benden bir richard amca
@__Deniz__ imzalı . ytd
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Rica ederim hocam
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()TSK ederim tabikide . rakamlar ve kırılım yerleri cok hassas bence önemli . dikkat edilmeli diye dusundgumuz için paylasıyoruz . belki bir başka görende olur.
efemes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()TSK ederim. sizinde ellerinize sağlık yazdıklarınız için.
0BeğenmedimŞikayet
efemes ()öyle bir şey demek istemedim sadece o çalışmanızı ezber oldu o kadar yoksa üstteki çalışmanızda iyi
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Kaç ay önce yapılmış olursa olsun hâlâ geçerliliğini koruyan güncel bir çalışma @M_yıldız hocanin ellerine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ayrıca yazmak istediğim yeri size sormak zorunda mıyım?
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Oradaki rakamlar önemli olduğu için alt yorum yazıyorum . sizi ilgilendirmiyorsa okumazsınız olur biter.
0BeğenmedimŞikayet
efemes ()amatör çalışmanın 1000 kere ezberledim ona diyorum
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bana mı yazıyorsunuz yoksa başka birine mi?
0BeğenmedimŞikayet
efemes ()kardeş çok eski grafik yorumlarını niye alt yorum yapıyorsun
cevap yaz: yerine
yorum yaz: üzerinden gitsen ya
9 aydır Amatör bi calışma gibi grafik alt alta doldun 7/24 amatör çalışma ezberledik iyice
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Gümüşte her rakam gelebilir hocam o yüzden panikle işlem yapılmamalı
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Like hakkım dolduğu için düzeltemedim hocam
calculator için cevaplandı (yorumu göster)