Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Wachman35 ()Slmlar sizin dediğiniz doğru geçen sene ekimdeki gibi bir durum oluşuyor inşallah yakinda patlar..
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Garantina ()Yok hocam tl cinsinden 5.7 maliyetler
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Ben taşıyorum fakat umutluk bir durum yok ki. Zaten maliyetlenmemizin üzerinde olması lazım. Gördüğü dipten yaklaşık %160 yükseldi. Önceki zirvesinden hayli uzakta olmasına rağmen bence zarar anlamında toparlamış olmaz lazım. Selamlar.
Garantina için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Garantina ()Hocam mrba umutla chzde beklemeye devammi:(
2BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()28K'dan 52K'ya geldik. Daha başlaması için ne yapması lazım ? :))
Dağcı_42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dağcı_42 ()Boğa dönemi başladı diyebilirmiyiz üstat
0BeğenmedimŞikayet
atmetmuti ()Hocam eos yorumunuz var mı
3BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Evet birkaç hafta önce öyle bir beklentim vardı. 48-52k bölgesinin kolay aşılabileceği kanaatinde değildim nitekim 3-4 seferdir o bölgeden geri çekilmeyi gördük. Ancak sert bir düşüş görmedik 42k'lara doğru. Şu anda BTC'lerin %80'i uzun vadeli yatırımcılar tarafından tutuluyor ve son veriler kapalı cüzdanlara BTC girişinin arttığını ve stable coinlerin piyasaya girdiğini gösteriyor. En son geçtiğimiz Ekim ayında benzer bir hareket olduğunda aynı şekilde düşük bir volume vardı ve bu şekilde bir hareket gözlenmişti. O dönemde BTC 11.4K idi ve sonrası malum.. Şimdi de gerçekleşen altcoin rallisinden sonra önümüzde BTC'nin kralın kim olduğunu hatırlatacağı bir dönem olabilir. O yüzden ben şu anda BTC ağırlığını arttırmayı uygun görüyorum. Bunun dışında yukarıda yazdıklarımı da tutmaya devam edeceğim. YTD. Selamlar.
PoyrazEfe52 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
PoyrazEfe52 ()Hocam selamlar, bitcoin ile ilgili 42500 lere kadar bir düzeltme bekletiniz vardı devam etmektemi acaba?
0BeğenmedimŞikayet
ZeBuN ()Bunların kısa orta vade hedefleri nedir acaba?
Özellikle chz ve dot:)
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()DOT, KSM, CHZ ve YFI olabilir. Selamlar.
ibrahimsezer için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ibrahimsezer ()Hocam slmlar benim takip ettiğim matic sxp ftm coinleri var bunlardan farklı olarak takip edilmesi gereken önerebileceğiniz coin var midir
0BeğenmedimŞikayet
Wachman35 ()Slmlar bu cuma TDI verisi BTC yi ne yönde etkiler, ben yüksek gelicegini düşünüyorum. Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()pilatin için düşünceniz nedir
1BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Sn shaokahn bilgilendirmeniz için teşekkürler. Hayırlı kazançlar
1BeğenmedimŞikayet
Al_Işık ()Teşekkürler kardeşim.
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Emeğinize sağlık sayın hocam sizede hayırlı hafta sonları
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Elinize emeğinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Emeginize saglik, tesekkur ederiz, sevgi ve saygiyla..
0BeğenmedimŞikayet
5iva5lı ()Başgan 2 senedr burdayım ilkkez gördüm seni yldz ları oaraylamı aldınız :)
3BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()22'nin altına kaymayacağı kanaatindeyim.
POLAT24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
POLAT24 ()Ustam çıkış öncesi bu düşüşün nereye kadar olacağını düşünüyorsunuz?