Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Elinizdeki ürünler ve giriş seviyeleri nelerdir hocam
Ebru2395 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ebru2395 ()Günaydın bol kazançlar hocam benim durum farklı biliyorsunuz nakite geçmek mı yoksa beklemek mi benim için doğru olur?
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onur74 ()Anladım hocam teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Bende aldım hocam ondan yana sıkıntı yok. 47. De bir kademe aldık dün kapanış sonrası bir kademe daha aldık.
Onur74 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onur74 ()Umarım hakkimizda hayırlısı olur kapanışa güvenerek alimlar yapmıştım
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Evet söyledim fakat sonrasında ekleme yaptım haftalık görüntüsü hoş değil diye.
1BeğenmedimŞikayet
mexido ()Kapanisla alakası yok sanırım. Sürekli kapanış iyi geliyor ama sonra düşüyor.
0BeğenmedimŞikayet
Onur74 ()Hocam 48.200 üzeri kapatması çok iyi demiştiniz
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Dün konuşmuştuk hocam bunları. Çabuk rehavete kapılıyoruz
Emr06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emr06 ()Kar almalıydık gene hata yapıyoruz
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Kessinlikle gördünmü yapıştırıcan valla
5BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Kar almamak pişmanlıktır.
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hocam bu olay baskınlıkla alakalı. 500 girer markete ama bunun 100 ü altlarındır domi yükselir.. marketten 500 çıkar bunun 100 ü bitcoin den olur 400 ü altlardan domi yine yükselir .. yani nereye kaç para giriyor bu büyük bir etken. TETHER domi artar mesela o zaman para markettedir ama ürünlerde değildir yine altlarda düşüş olur.. karışık bir durumu var ve biz grafikten öteye gidemiyoruz ne yazık ki.
SARISEVMEZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()markete disardam helalinden 300 500 milyar dolar girse dominance 50 olsa bise degismez diyemezmiyim yada yukselmesine neden değil sonuç gibi bakamazmiyiz demek istedim rasyo gibi.
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Sorunuzu tam olarak anlayamadım hocam
SARISEVMEZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()dayi altin gumus rasyosu gibi bu olaya neden değil sonuç diyemiyormuyuz. markete para gelse mesela güzelinden 50 olsa nolur diceğimiz bi miktar cikma ihtimali mesela.