Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (54)
0BeğenmedimŞikayet
whisper_ ()Bu öngörünüz duvara toslamış sanırım. Arkadaşlara yeni bir tavsiyeniz var mı?
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Anladim hocam. Bende tekrardan grafiklere bakayim ona gore olmadi fibo saat dilimli atarim.
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Hocam 2022 sonbaharı dibi görmüş olur. Sonra yükseliş başlar.
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dash ()Eflasyon verisi nezaman açıklanacak acaba
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Allah razı olsun hocam emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Evet kardesim benim :) hoşbulduk. Iyiyim tesekurler sen nasilsin. Selaminizi aldim. Olumlu oldukta birseyler paylasiyorum. Yada riskli durumlar oldugunda analiz yapmissam elimden geldigince paylasmaya calisiyorum :)
Alperr1212 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Oo Los anarşist hocam sizmisiniz:)) Hosgeldiniz hocam nasılsınız sizi gördüğüme sevindim yokluğunuz çok hissediliyor sayfada. Ben de takip ediyordum da size ulaşamadım sadece en son Trabzonlu mimarice hanımdan (ona da teşekkürler) bir grafiginizi görmüştüm selamlar ilettim.
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Biliyorum abi ordada burdaki gibi hicbir sorumuzu cevapsız bırakmıyorsun iyiki tanıdık seni sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Saygilar kardesim. Durumlar biraz duzeldiginde analiz yapip grafikler atarim yine
Yasin0619 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Siz 19 dolar mi bekliyordunuz hocam 2022 sonunda ?
Bu arada dusus devam edecekse ve 20.8 asagisina inecekse ve bu surec yavas olacaksa fibo saat dilimine gore en gec seneye ilk baharda dusus komple bitmis 2022 sonunda 23 ustune cikmis oluyor bende.
Siz 19 u 2022 sonuna nasil hesapladiniz o konuda da fikrinizi alabilir miyim
0BeğenmedimŞikayet
Yasin0619 ()Teşekkür ederim hocam bizim için değerlisiniz ara ara görüşlerinize ihtiyaç duyuyoruz pire için yorgan yakmayın lütfen saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Kardesim biliyorsun, beni takip edenler bana baska yerden de ulasiyor. O yuzden sitede sadece grafik paylasacagim. Suan cok olumlu olmadigim icin grafik atmadim.
Cevahir8160 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Buna katılıyorum hocam. Yani düşüş olmasa bile uzun süre doların artıp onsların düştüğü ve gümüş ile altın gramların yatay kaldığı bir dönem izleyebiliriz. O yüzden düşüş olmasa bile alım için acele etmemek gerek diye düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Kardesim ben onslarda suan icin olumlu bir durum gormuyorum.
Dxy ve rasyo tepelere geldi duzeltme yapiyor. Dususlerine baktigimda daha yukari gitmek istiyorlar gibi duruyor. O yuzden de onslarda ki yukselis sadece tepkide kalabilir.
Onslar dususleri yavas yapip 24.7 yukari kirabilirse ve 25.12 uzerinde hafta kapanisi yapabilirse onslar da 28 ler konusulmaya baslayabilir. Diger turlu dusus egilimli malesef :(
Dolar suan kritik seviyede yukari kiramadihi her gun 8.03 e gitmek ister. 8.37 altinda kapanislar yapmamali yaparsa asagi gider. Ytd
Yasin0619 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Canını sıkani engelle abi üzme kendini, onlar yüzünden seni takip edip bekleyenlere yazık oluyor
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()6.58 bugünlük yani.. yarın kaç olur?
1BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Hoşbulduk kardesim. Celik hocaya bir soru sormaya girdim. :)
Gecen gecen de bir soru sormak icin girdim. Sabahlara kadar tartisma cikti :)
Cevahir8160 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Hocam yanlis anlamayin beni ama benim dolar hedefim 9.62 ons lardaki hedefim 18.7 - 20.8 eger buraya inerse dolar kuruda 9.62 olsa o anda 6.4 yapar dolarda gap olmazsa oraya hizli da cikamaz. Yani onslar duserse dolar nere cikarsa ciksin sanki yukari kirsada geri asagi iner gibi geliyor. 6.73 e kadar ben tepki olarak goruyorum. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yasin0619 ()Merhaba hocam son düşünceniz nedir? Gümüş ve dolarda nerelere gider varmı yukarı şansımız bizi neler bekliyo.
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Kanal aşağıya doğru iniyor. Dip ve tepe her gün düşüyor.
Alperr1212 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Hoşgeldin abi seni görmek mutlu etti bizi
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Hocam daha önceki grafiginizde tepe 6.64 demiştiniz?
0BeğenmedimŞikayet
erkgnr ()İnşallah. siz ve sizin gibi kıymetli insanları buradaki vefali kişiler unutmazlar.
2BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()A. s Eyvallah kardesim. Uzaktan destek verecegim insallah
erkgnr için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Dinamitci ()Periyot kardeşimde senin gibi oda değerli siz bilgilerinizi paylaşırsanız bizler de faydalanacaz inşallah son karar bize ait tabiki
Dinamitci için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Hocam onslar düşmeye devam etse de doların yükselişi telafi eder diye düşünüyorum. Tabii enflasyon verisini gördükten sonra durum netleşecek. Selamlar
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Eyvallah kardesim insallah uzaktan grafik destegi yapacagim. Olumsuz durumlar hala devam ettigi icin yukari umutlu yada asagi ic karartan paylasimlar yapmak istemiyorum
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Yiprattilar kardesim fazlasiyla. Insanlar net sekilde dondu diyor soruyorum ya duserse diye bir ton laf yiyorum.
2 gun once fikir isteyen iki gun sonra laf soyluyor. Gelde sinirlenme. Onlar yuzunden, o kisilere laf soyleyince de sitede komple bir elestiri basliyor. gercekten komik buluyorum bu durumu.
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Acele etmeyin. Cuma günü yapılacak konuşma bizi çok etkilemez. Bizim için önemli olan haftaya açıklanacak enflasyon verisi. Enflasyon düşük gelirse tl bir ay daha herseye karşı değer kazanır.
Skrylı için cevaplandı (yorumu göster)