Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0427 16:22:00
EUR 36.0517 16:22:00
USD 34.5518 16:22:00
ALTIN ONS $2700.3350 16:22:00

Grafiği gönderen: hakan7038

Her birey kendi riskini alır.Nasipse tekrar görüşmek üzere.Sevgiler saygılar.

Yorumlar (101)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Aynen kardeşim. Yukarı çıkamıyor mu yoksa nefesi yetmediği için aşağı destekten güç alıp tekrar mı deneyecek? Bunun cevabına da geçmede zorlandığı destek konumuna dönen 487-488 altında dört saatlik ve günlük kapanış gelecek mi, buna bakacağız. Sevgiler saygılar. Ha şunu da hatırlatayım kardeşim, eksik kalmasın güzel kardeşim.491 i kırdı diyelim, günlük ortalamalarda daha önceden açıkladığım gibi 492 ve 496 yine hem görünen hem de görünmeyen direnç görevi üstlenecekler. Olası tempolu bir yükselişte 496 yapıp satış yiyip, pullback(kırdığı yerden onay alıp tekrar yükselişe devam etme) yapıp 491 tektar dönüp devamda edebilir. Peki hocam bunu nereden anlayacağız? diyebilirsin. İşte bu noktada ben indikatörlere bakıyorum. Üç tanesinden vazgeçmiyorum. Macd- rsi- stochrsi. Bunlara göre karar veririm. Ortam çok daha karışıksa bolinger, parapol, fibo, gann fanı varda var, bakarım. Tecrübeyle harmanlamak da çok önemli. Ancak şunu unutma kardeşim, hepsinin zayıf yönleri var. Haber ve veri akışlarına dikkat etmeyip piyasa ne istiyoru anlamamışsak, bunların tamamını yalayıp yutsak, ağzında acı bir tuz tadından başka bir şey bırakmaz. Sevgiler saygılar.

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Hocam 491 kıramadı dünden beri denedi bu düşeceğinin sinyali mı 484 e kırması demek 4 saat ekranda 91 ve üstü kalması ya da kapanışı 91 üstü yapması demekti değil mi kısaca kendinizi yormadan müsait olunca cevaplayabilir misiniz ıyi istirahatler hocam

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Bilmukabele can dostum. Eşiminde selamı var. Aile gibi hepinizi biliyor. Sevgiler saygılar.

Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

Can dostum, o mumkun değil de sen yınede elındekı fırsatı değerlendır evde nazın keyfını cıkar benceee :)esınede selamlar saygılaarrr

hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Can dostum, ara dinlenmeler yaparsam fena değilim. Hanım, sen eski topraksın, maşallahın var filan diyerek moral veriyor. Ancak, bana göre, bu benim eski toprakta, biraz naylon karışımı var gibi geliyor:)))

Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

elıne sağlık, nasıl oldun daha ıyımısın?

0BeğenmedimŞikayet

ibrahim45_555 ()

Cesaret ve sabır benim işim:) remzoyu alırsam batarız sıfırlarız paraları onu kendi halinde bıraktım :))

Saudade_34_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Saudade_34_ ()

Hisseye cesaret ister ya:) herkes aglasio. bereketli olsun . remzoyu da alsaydın yanina

ibrahim45_555 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ibrahim45_555 ()

Aleykum selam:) metal olarak 4k gümüş var hlsse olarak çok çok var

Saudade_34_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Saudade_34_ ()

İbramm selam:) sen aldın mı bisiler

0BeğenmedimŞikayet

ibrahim45_555 ()

Eyvallah kardeşim bilmukabele

hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Can kardeşim, her daim yanımda olmanın haklı gururunu yaşıyorum. İyi ki varsın. Sevgiler hürmetler.

1BeğenmedimŞikayet

ibrahim45_555 ()

Görüşürüz afiyet olsun

®RiSK için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

®RiSK ()

Baktim simdi kanka mesajlarda gordum hadi ben yemege gidiyorum gorusuruz

1BeğenmedimŞikayet

ibrahim45_555 ()

Yaşlandım ama gençlere taş çıkartırım:) sosa amcası entübe olmuş umarım iyidir

0BeğenmedimŞikayet

®RiSK ()

Sosa olsaydi anlardi sen iyice yaslandin harbi @Sosa nerde bu arada gormedim ben onu

0BeğenmedimŞikayet

ibrahim45_555 ()

O zaman yap bir keyif çayı iç rahatla relax. Çay yoksa yukarıdan atayım bir keyif çayı :)

0BeğenmedimŞikayet

®RiSK ()

Ya espiriyi cozemedin kanka evdeyim zaten

0BeğenmedimŞikayet

ibrahim45_555 ()

Eve gidince iç :)

0BeğenmedimŞikayet

®RiSK ()

Otobusu bekliyom :)

0BeğenmedimŞikayet

ibrahim45_555 ()

Her ikiside olma ihtimali yüksek :)

0BeğenmedimŞikayet

ibrahim45_555 ()

Kanka çay iç :)

0BeğenmedimŞikayet

®RiSK ()

Bu @Metince_ nerde kanka cesitli rivayetler var kimisi kendini zincirlere vurdu diyor kimisi mapus damlarinda gumus parmakliklar ardinda duvarlara sanat için gümus calismasi yapiyor diyorlar :))

0BeğenmedimŞikayet

®RiSK ()

Zaten 6.75 olan gumus 7.00 de olur heralde :))

0BeğenmedimŞikayet

®RiSK ()

Aynen kanka hesapladim kabaca gecis icin gumus 6.75 dolarinda 8.30 olmasi lazimki ben dolar 8.70 oldugunda tersten cikayim baska turlu ancak betdolar gibi basimi alip giderim :)

0BeğenmedimŞikayet

ibrahim45_555 ()

Şimdilik gerek yok

0BeğenmedimŞikayet

®RiSK ()

Bozmadiysa insallah

0BeğenmedimŞikayet

ibrahim45_555 ()

Aynen kanka kötü tosladı ama oda yıl sonuna kadar tersten çıkacak inşallah

0BeğenmedimŞikayet

®RiSK ()

Yerimde duruyom kanka ama sunu soylim eger elimdeki gumus dolara cevirdigimde 8.80 den cikabilecek duruma gelirse dolara cevirebilirim

0BeğenmedimŞikayet

®RiSK ()

Kanka @Betdolar benimde aklimda ama buyuk bir ihtimal yatirima kustu kanka 8.00 liradan gumus var elinde napsin insanin birsey yapasi gelmiyor moral bozuk olunca

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum